Loading...

Over De NuytGroep

De NuytGroep, dé betrouwbare partner voor uw duurzame projecten! Dé zon-specialist voor particulieren!
De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen in de elektrotechniek. Wij werken samen met top merken. Wij bieden onze klanten een passend advies met eerlijke en betaalbare oplossingen. Alleen opwekken wat nodig is. Eerst energie besparen en dan duurzaam opwekken. De goedkoopste energie is de energie die we NIET verbruiken!

Heeft u interesse in een van onze producten en/of diensten komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Anton

Zonnepanelen installeren

De NuytGroep

Neemt geen verantwoordelijkheid

De zonnepanelen zijn keurig geinstalleerd, maar een jaar later hebben ze een half jaar niet gefunctioneerd. Dat is volgens Nuyt onze verantwoordelijkheid.Het systeem lijkt uit te slaan om een bepaalde reden. Nuyt kan dit van afstand zien, aar heeft een half jaar niets van zich laten horen. Ik mis dus een half jaar stroomopwekking en Nuyt zegt gewoon dat we zelf maar de steker er in moeten steken. Nogal bizar dat ze dit niet willen/kunnen oplossen door een vergoeding voor de verloren opbrengst. Vraag helemala geen kapitaal namelijk. Afgelopen december is het weer gebeurd. Ik moet dus eigenlijk elke dag zelf checken of het systeem nog werkt.

Uitgevoerd op 12-11-2017

Henk

Zonnepanelen installeren

De NuytGroep

Aanbevolen door klant

Doet wat wordt beloofd.

Keurig advies. Komt gedane afspraken na. Erg goede na-service. En je hebt er verder geen omkijken meer naar. Komt om de 2 jaar de panelen inspecteren en reinigen tegen geringe vergoeding.

Uitgevoerd op 18-07-2019

Vraag offerte aan bij De NuytGroep