Loading...

Over De Prefabriek, jouw aanbouw in 5 dagen!

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan.

Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn.

Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij BouwGarant en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 288 succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 25% aan consumenten

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven