Loading...

Over De Prefabriek, jouw aanbouw in 5 dagen!

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan.

Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn.

Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij BouwGarant en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 288 succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 25% aan consumenten

Reviews (40)

Aanbevolen door klant

Uitbouw achterzijde realiseren (~15,6m2)

Prima vaklui.
Van begin tot eind goed contact gehad.

Uitgevoerd op 09-06-2023

Aanbevolen door klant

Uitbouw achterzijde woning

De Prefabriek is een fantastisch bedrijf met geweldige vakmensen, verstand van zaken, uitermate behulpzaam. Een zeer vriendelijke ervaring. Al het werk wordt je volledig uit handen genomen, je hebt er geen omkijken naar. Ze hadden mijn volledige vertrouwen en dat hebben ze met vlag en wimpel waargemaakt, binnen 5 dagen! Ben je ook opzoek naar een uitbouw, kies voor DePrefabriek!

Uitgevoerd op 29-06-2022

Aanbevolen door klant

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Uitgevoerd op 29-06-2022

Aanbevolen door klant

Uitbouw achterzijde

Uitgevoerd op 17-05-2022

Aanbevolen door klant

Een tussenwoning voorzien van een gemetselde uitbouw aan de achterzijde

Uitgevoerd op 02-12-2021

Aanbevolen door klant

Renovatie- verbouwing uitbouw

Uitgevoerd op 25-11-2021

Aanbevolen door klant

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

De bank doet er bijzonder lang over om alles in orde te maken qua financiën. Over het contact, de wijze van onderzoek hier aan huis zijn gewoon goed. Vooral de mogelijkheid om via de prefabriek straks in één week de uitbouw kant en klaar achter de woning te hebben staan, gaven de doorslag m met de Prefabriek in ze te gaan! Alleen in de uitvoering ging hier en daar wat mis qua werkzaamheden, maar dat werd opgelost. Punt van aandacht: communicatie naar de klant verder verbeteren.

Uitgevoerd op 25-10-2021

Aanbevolen door klant

Het bouwen van een uitbouw achter een tussenwoning

Fijn bedrijf! Ook wanneer iets niet naar het zin is zorgen zij dat het correct wordt opgelost. Maar vanuit de basis is alles heel goed verzorgd!

Uitgevoerd op 28-06-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij De Prefabriek, jouw aanbouw in 5 dagen!