Loading...

Over De Spanplafond concurrent bv

Arketex is een product voor de toekomst. Wij, de Spanplafond concurrent bv, zijn de trotse distributeur van Nederland voor Arketex. Arketex is trots om Arkelin voor wanden en plafonds uit te brengen, een ware revolutie in de architectuur.

Als waardevol alternatief voor conventionele plafonds is Arkelin akoestisch, milieuvriendelijk en volledig in Frankrijk gemaakt, van de fabriek tot het uiteindelijke materiaal. Het voldoet aan alle specifieke architectonische behoeften en bouwnormen.

Een zeer duurzame plant maakt dit tot een milieuvriendelijk product bij uitstek. 80% van de vlasoogst in de wereld groeit in Normandië en vereist geen water of grondstoffen. Het linnen wordt geweven in het departement Vogezen en vervolgens afgeleverd bij Arketex in Mulhouse voor creatief en technisch werk.

Na maanden van testen en een streng goedkeuringsproces (testen van toepassing, brandwerendheid, akoestische prestaties, kleurechtheid en afwezigheid van vervorming in de loop van de tijd), presenteert Arketex met trots haar nieuwe assortiment technisch textiel voor gebouwen.

Linnen, het oudste textiel ter wereld, is nu de meest modieuze, groenste en meest innovatieve plantaardige vezel van het moment. Linnen is een Frans product bij uitstek. Het genereert geen afval en groeit op natuurlijke wijze, alleen gevoed door regen, wind en zonlicht. Het is biologisch afbreekbaar, ademend en sterk, en is een uitstekende geluidsisolator die perfect geschikt is voor ecobouw en interieurinrichting. Arketex geeft u de kans om deel uit te maken van de milieurevolutie in de bouw dankzij Arkelin, een perfect alternatief voor conventioneel materiaal om uw muren en plafonds af te werken.

wij geven 10 jaar garantie. Heeft u de lengte en breedte voor mij en eventuele ander wensen zoals verlichting Dan kan ik een passende offerte voor u maken.
We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rob Hoffer

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven