Loading...

Over ECOPRO Kozijnen b.v.

Bij ECOPRO Kozijnen zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige kunststof kozijnen die niet alleen de esthetiek van je huis verbeteren, maar ook energie-efficiëntie bevorderen. De toewijding aan duurzaamheid blijkt uit de materialen die we gebruiken en de processen die we volgen.
We zijn er trots op dat we kunststof kozijnen leveren die lang meegaan en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst. Onze missie is om woningen te transformeren en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Kies voor duurzaamheid en energie-efficiëntie.
Laat onze professionals de kozijnen instaleren voor langdurige kwaliteit en besparingen.
Neem contact op voor persoonlijk advies.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Michel

Kozijnen plaatsen of vervangen

ECOPRO Kozijnen b.v.

Aanbevolen door klant

Alles perfect geregeld, kan niet be

Advies was super, luisterden echt naar onze wensen. Dachten mee. Goed bereikbaar voor vragen. Kwamen nog extra een keer langs met kleurmonsters. Vrouw wilde zeker zijn van de juiste kleur. Prijs was goed, afspraak voor montage was snel geregeld. Monteurs waren echte vakmensen, ook heel behulpzaam. Zeer net afgewerkt en alle rotzooi werd meegenomen. Alles netjes achtergelaten.
We hebben het hele huis laten doen, hebben een totaal ander huis gekregen. Qua aangezicht, maar zeker ook qua wooncomfort. Dat is echt een wereld van verschil. Zit je te denken aan nieuwe kozijnen, met dit bedrijf zit je gebakken.

Uitgevoerd op 03-10-2023

Vraag offerte aan bij ECOPRO Kozijnen b.v.