Loading...

Over EG-Veranda

Ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen. Met onze verandasystemen vormt u tevens een uitstekende basis om, stap voor stap, tot een complete serre te komen. Wij kunnen veranda's leveren met een aantal verschillende sierlijsten. Hierdoor kunt u de stijl van de veranda aanpassen aan de stijl van de woning.
Door onze unieke profielen onderscheiden wij ons van de overige aangeboden systemen en leveren wij een zeer hoogwaardige overkapping met 5 jaar garantie op het aluminium en de dakplaten.
Tevens kunnen wij uw veranda verder verfraaien met onze sfeerverlichting, terrasverwarming, etc. Ook kunt u later met onze kozijnen en ramen de veranda tot een winterkamer maken.
Om een veranda naadloos te laten aansluiten op uw bestaande woning, komen we graag bij u langs om u van advies te dienen. Onze jarenlange ervaring zal voor u zeker nuttige tips opleveren.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (6)

Schrijf een review

Bahar

Veranda

Eg veranda echt geen aanrader

In 2019 hebben ze veranda geplaatst bij ons. Binnen 6 maanden begonnen de lekkages aan alle kanten. Monteurs die zogenaamd ervaren zijn weten totaal niet hoe ze met klanten moeten overleggen. Klachten worden niet goed afgehandeld. Na hulp van rechtsbijstand vandaag alle herstelwerkzaamheden opgepakt. Gelukkig wel door iemand anders dan die zogenaamde ervaren(brutale) monteurs.
Het heeft 3 jaar geduurd om de lekkage te herstellen.
Zooooo een slecht bedrijf.

Uitgevoerd op 05-06-2019

Inge

Overkapping plaatsen of vervangen

Geen aanrader voor België!

In maart de overkapping gezet, in juni de schuifdeuren, nu nog steeds wachtende op vervanging van een glas met schade en de muggenramen.
De plaatsing hangt af van de planning die er gemaakt kan worden, en momenteel geen plaatsing in België, dus wachten!!!!
Absoluut geen service!!!!!
Aanrader voor inwoners van België... NEE!!!!!

Uitgevoerd op 30-03-2021

Piet

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed personeel.

Gaven heel goed advies

Uitgevoerd op 24-06-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij EG-Veranda