Loading...

Over EG-Veranda

Ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen. Met onze verandasystemen vormt u tevens een uitstekende basis om, stap voor stap, tot een complete serre te komen. Wij kunnen veranda's leveren met een aantal verschillende sierlijsten. Hierdoor kunt u de stijl van de veranda aanpassen aan de stijl van de woning.
Door onze unieke profielen onderscheiden wij ons van de overige aangeboden systemen en leveren wij een zeer hoogwaardige overkapping met 5 jaar garantie op het aluminium en de dakplaten.
Tevens kunnen wij uw veranda verder verfraaien met onze sfeerverlichting, terrasverwarming, etc. Ook kunt u later met onze kozijnen en ramen de veranda tot een winterkamer maken.
Om een veranda naadloos te laten aansluiten op uw bestaande woning, komen we graag bij u langs om u van advies te dienen. Onze jarenlange ervaring zal voor u zeker nuttige tips opleveren.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (5)

Schrijf een review

Inge

Overkapping plaatsen of vervangen

Geen aanrader voor België!

In maart de overkapping gezet, in juni de schuifdeuren, nu nog steeds wachtende op vervanging van een glas met schade en de muggenramen.
De plaatsing hangt af van de planning die er gemaakt kan worden, en momenteel geen plaatsing in België, dus wachten!!!!
Absoluut geen service!!!!!
Aanrader voor inwoners van België... NEE!!!!!

Uitgevoerd op 30-03-2021

Piet

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed personeel.

Gaven heel goed advies

Uitgevoerd op 24-06-2021

Hendrik

Veranda
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en vakkundig

Goed advies gekregen vanuit EG veranda over de overkapping, verder is alles zeer vakkundig gemonteerd en netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 31-01-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij EG-Veranda