Loading...

Over FixJob

Welkom bij FixJob, een toonaangevend aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige bouw- en renovatiediensten. Met meer dan 5 jaar ervaring bieden wij betrouwbare en professionele oplossingen voor al je bouwbehoeften.

Ons team van deskundige bouwprofessionals staat klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Of het nu gaat om woningbouw, commerciële projecten of renovaties, we streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, van het ontwerp- en planningsproces tot de daadwerkelijke uitvoering.

Bij FixJob geloven we in kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke wensen en behoeften te begrijpen en zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Blader door onze portfolio om een glimp op te vangen van onze vorige succesvolle projecten en neem contact met ons op om je eigen bouwdromen waar te maken. Bij FixJob zijn we er trots op buitengewone resultaten te leveren, keer op keer

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 20% aan consumenten

Reviews (12)

Aanbevolen door klant

Waterkraan keuken vervangen

Klus is snel en vakkundig gebeurd. Het contact was zeer plezierig.

Uitgevoerd op 30-08-2021

Desiree

Houten terras leggen

Komen afspraken niet na. Vinden andere afspraken belangrijker. Moet nog plinten leggen maar belt niet terug wat wel beloofd was. Weer niet! Heb het gevoel dat na betaling vancalles geen moeite meer wordt gedaan.

Uitgevoerd op 02-08-2021

F. El Jabri

Aanbevolen door klant

Oude keuken slopen en voorbereiden op plaatsing nieuwe keuken

Uitgevoerd op 22-06-2021

Aanbevolen door klant

Douchecabine vervangen

Vakmensen vanuit heel Europa is toch wel bijzonder. Een pluim op de hoed.

Uitgevoerd op 10-05-2021

Aanbevolen door klant

Stucen, schilderen, laminaat, keuken, badkamer, gevelreiniging

Mijn ervaring was erg goed. FixJob heeft een tijdje geleden een hele grote verbouwing gedaan. Hij heeft een cinewall geplaatst met een sterrenhemel, de tuin gerenoveerd, oprit bestraat, de woning gestuct, laminaat gelegd en nog veel meer! Het is een hele vriendelijke en eerlijke man en hij luisterde erg goed naar de wensen van mij en mijn vrouw. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!

Uitgevoerd op 08-03-2021

Zaira

Aanbevolen door klant

Complete renovatie

Mijn hele huis is door FixJob gerenoveerd, alleen de muren zijn blijven staan, verder is alles opnieuw gebouwd. De garage is afgebroken en opnieuw gebouwd. Later is er nog een dakkapel geplaatst. Alles is goed verlopen en ik ben heel tevreden over de uitvoering. Echt professioneel gedaan en ik beveel dit bedrijf dan ook zonder enige twijfel aan.

Uitgevoerd op 26-02-2021

Elena

Aanbevolen door klant

Badkamer, serre, dakkapel, rolluiken, timmerwerk

Fixjob heeft voor mij meerdere huizen gerenoveerd in Nederland en Belgie. Via mijn eigen netwerk met hen in contact gekomen. Duidelijke afspraken en de materialen worden in overleg met mij geleverd. Ze werken snel en goed en als ik weer een opdracht heb zal ik hen zeker weer inschakelen.

Uitgevoerd op 26-02-2021

Tinoush

Aanbevolen door klant

Nieuwe keuken geplaatst en geïnstalleerd

Wij hebben een huis gekocht waarin een Ikea keuken geplaatst moest worden en het toilet moest worden opgeknapt. Mijn vrouw kende Rufat van vroeger en daarom hebben we hem gevraagd. Hij is met 2 medewerkers 2 weken bezig geweest en dat is goed bevallen. Het is nooit perfect, er is altijd wel iets op aan te merken. Ik was er steeds bij en ze luisterden wel naar mijn op- en aanmerkingen. Vervolgens werd het ook gedaan zoals ik wilde. Handige jongens, gezellig en ze staan open voor kritiek. Ik heb ze al gevraagd voor een nieuwe klus, het huidige plafond vervangen door gips. Je moet wel een beetje toezicht houden maar dan gaat het ook prima.

Uitgevoerd op 24-02-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij FixJob