Loading...

Over Flexkozijn B.V. dat zit goed

Premium Partner

Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning zowel binnen als buiten. Wij dragen zorg voor de perfecte aansluiting op de bestaande situatie. De kunststof kozijnen van FlexKozijn zijn in alle denkbare maten en kleuren te verkrijgen. In combinatie met een houtnerf profiel zijn onze kozijnen haast niet van hout te onderscheiden. Wij werken alleen met het gerenommeerde kozijnenmerk Schüco. Waardoor uw woning na renovatie weer een fris en nieuwe uitstraling zal krijgen. Ook hebben zij een draai/kiepsysteem, waardoor u het raam op meerdere manieren kunt openen voor de beste ventilatie of kies voor een glasrooster. Al het hang en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk zodat uw draai/kiepramen altijd optimaal vergrendelt zijn.

Maar dat is nog niet alles. De kunststof kozijnen van Schüco zorgen ook voor de perfecte warmte en geluidisolatie waardoor het energie label van uw woning naar beneden gesteld zal worden. De woning zal in waarde en verkoopbaarheid toenemen. Wij hebben het VKG-Keurmerk. https://vkgkeurmerk.nl/vkg-leden/

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
13.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (176)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Een echte aanrader

Wat een fantastisch bedrijf. Super snelle levering en echt super mooi afgewerkt aan de binnenzijde. Vriendelijke personeel en vakkundig.

Uitgevoerd op 25-05-2023

Aanbevolen door klant

Prettige ervaring!!

Mijn ervaring was heel prettig. Vanaf het begin was het gemakkelijk om in contact te komen en afspraken te maken. Kon gewoon via de app en was erg persoonlijk. De medewerkers waren in het contact erg meedenkend. Al met al ben ik zeer tevreden over het proces, maar vooral over het eind resultaat wat geleverd is. Helemaal top. Ik zal Flexkozijn aanraden!!

Uitgevoerd op 20-04-2023

Aanbevolen door klant

Zeer goed!

Van het eerste bezoek (offerte), opmeten tot de daadwerkelijke uitvoering. Snelle levering en het telefoontje nadat alles geleverd was, vond ik ook zeer attent.

Uitgevoerd op 30-03-2023

Boudewijn van Langerak

Aanbevolen door klant

Mooie dakkapel, communicatie kan beter

Ze hebben vakkundig een mooie dakkapel geplaatst. Helaas niet volgens afgesproken kleur. Resultaat is uiteindelijk wel mooi. Advies door "bouwkundige", die naar mijn mening geen bouwkundige was of in ieder geval niet bouwkundig heeft gekeken, niet voldoende. Vraag om terug gebeld te worden om contact daarover is na een aantal weken nog steeds niet gebeurd.

Uitgevoerd op 24-03-2023

Katrijn Steenbreker

Aanbevolen door klant

Vakwerk

Voor en achterdeur vervangen, oudere woning dus maatwerk

Kwaliteit geleverd door vakmensen!

Uitgevoerd op 08-03-2023

Aanbevolen door klant

Mooi,netjes en professioneel gedaan.

Flex kozijn is van maandag tot vrijdag bezig geweest. Van begin tot eind liep alles netjes en verzorgd. De mannen weten wat ze doen en kunnen ook advies geven met en over de afwerking. Hoe wilt u het hebben, het kan zo maar ook zo! Bij vertrek wordt iedere dag de boel opgeruimd en aangegeven waar ze de volgende dag mee gaan beginnen. Hier is de gevel voor en achter plus overal kunstof kozijnen en schuifpui geplaats en geen dag voor verrassingen of extra ongemak gestaan, echt super.

Uitgevoerd op 05-03-2023

Aanbevolen door klant

Snel en vriendelijk

Snelle en goede service. Eindresultaat ziet er netjes uit.

Uitgevoerd op 02-03-2023

Aanbevolen door klant

Vakkundige monteurs met een top product!

Erg vriendelijke en kundige monteurs.
Keurig op tijd en prima afgestemd met het kraanbedrijf.
Van offerte tot eindproduct prima gecommuniceerd en duidelijk.
Geen “gladde” verkoper maar een zeer nette man die met verstand van zaken ons ook nog op een oplossing wees die voor ons beter en zelfs goedkoper uitpakte!
Heel erg bedankt voor de goede service en het mooie kozijn!

Uitgevoerd op 02-03-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Flexkozijn B.V. dat zit goed