Loading...

Over Flexkozijn B.V. dat zit goed

Premium Partner

Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning zowel binnen als buiten. Wij dragen zorg voor de perfecte aansluiting op de bestaande situatie. De kunststof kozijnen van FlexKozijn zijn in alle denkbare maten en kleuren te verkrijgen. In combinatie met een houtnerf profiel zijn onze kozijnen haast niet van hout te onderscheiden. Wij werken alleen met het gerenommeerde kozijnenmerk Schüco. Waardoor uw woning na renovatie weer een fris en nieuwe uitstraling zal krijgen. Ook hebben zij een draai/kiepsysteem, waardoor u het raam op meerdere manieren kunt openen voor de beste ventilatie of kies voor een glasrooster. Al het hang en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk zodat uw draai/kiepramen altijd optimaal vergrendelt zijn.

Maar dat is nog niet alles. De kunststof kozijnen van Schüco zorgen ook voor de perfecte warmte en geluidisolatie waardoor het energie label van uw woning naar beneden gesteld zal worden. De woning zal in waarde en verkoopbaarheid toenemen. Wij hebben het VKG-Keurmerk. https://vkgkeurmerk.nl/vkg-leden/

Brochures

Deurenfolder
Deurenfolder

Voordeuren Tuindeuren Schuifpuien Achterdeuren

Schüco Living
Schüco Living

Schüco Living

Schüco Easyslide
Schüco Easyslide

Schüco Easyslide

VKG Flexkozijn
VKG Flexkozijn

VKG Certificaat Flexkozijn

Flexkozijn
Flexkozijn

Flexkozijn

Keralit
Keralit

Keralit

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
16.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (207)

Aanbevolen door klant

Gewoon geweldig

Goedenavond, Tim en Job hebben de raamkozijnen aan de achterkant gerenoveerd en hebben fantastisch werk geleverd. Ze hebben goed in overleg gewerkt. En dan de gezelligheid niet te vergeten. Bedankt jongens

Uitgevoerd op 15-11-2023

Aanbevolen door klant

Top vakwerk door Tim en Jonathan

Mannen hebben de eerste dagen keihard gewerkt om de laatste dag ook tijd te hebben om alles goed na te lopen en af te werken.

Wij kregen naast nieuwe kozijnen, openslaande deuren boven en onder, voordeur en een dakkapel aan de voor en achterkant.

Dit is de 2e keer dat wij voor Flexkozijn hebben gekozen..

Uitgevoerd op 15-11-2023

Aanbevolen door klant

Top

Gewoon Top!

Uitgevoerd op 07-10-2023

Aanbevolen door klant

Goede samenwerking met Fkexkozijn

Samen met Nick de mogelijkheden over een andere en nieuwe indeling van kozijnen doorgesproken. Daarna tijdens het inmeten de kozijnen en deuren doorlopen of het ja of nee mogelijk was in afmetingen. Daarna zijn in korte termijn de kozijnen door team Brian die alle extra werkzaamheden netjes afwerkte tot een mooi resultaat. Krijg vele complimenten vanuit de buurt. Sjieke uitstraling alles in antraciet

Uitgevoerd op 04-10-2023

Aanbevolen door klant

Super betrouwbaar bedrijf

Wij wilden kunststof kozijnen met triple glas laten plaatsen. Dan kom je op Google met allerlei verschillende bedrijven die dat kunnen doen.
Wij hebben het allemaal goed uitgezocht, en zijn bij Flexkozijn in Goor uitgekomen.
Ze hebben alles waargemaakt wat ze vertelden. Echt super professioneel, op tijd, en netjes.
We zijn heel blij. En we kunnen geen min punten bedenken. Dus als u ook zoekt, is dit bedrijf zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 30-09-2023

Aanbevolen door klant

Oplevering is meer dan top

Na mijn eerde recentie nu de laatste nav de oplevering en de laatste loodjes. Brian , Collin en Ryan hebben 4 dagen gebuffeld om alles tip top in orde te krijgen en ook de laatste dag werden echt alle puntjes op de welbekende i gezet. Alles werd na afgelopen en daar waar nodig nog afgesteld. Dus het zijn echt toppers. Dus mocht je kunstof kozijnen willen hebben kies Flexkozijn en vraag naar Brian als montage team.

Uitgevoerd op 28-09-2023

Aanbevolen door klant

Erg tevreden

Het eerste contact met Nick was fijn en na akkoord konden de kozijnen snel worden geplaatst. De monteurs dachten goed mee voor de afwerking aan de binnenzijde (Omdat we nog alles hebben laten stuken).

En de opleverpunten zijn grotendeels al opgelost en voor de andere opleverpunten staan data gepland.
Hiervoor netjes contact en meegedacht voor de oplossingen.

Al met al, super blij met onze mooie schuifpuien!

Uitgevoerd op 26-09-2023

Aanbevolen door klant

Netjes en correct

Mooie, luxe dakkapel geleverd. Kwamen ‘S ochtends netjes op tijd. Wij zijn hier super blij mee. Aanwinst voor de woning. We kunnen niet nalaten steeds naar boven te kijken naar ons dakkapel als we buiten zijn.

Uitgevoerd op 26-09-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Flexkozijn B.V. dat zit goed