Forza Camerabewaking

9.3 (18 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Forza Camerabewaking

Tegenwoordig kunnen bedrijven niet meer om camerabewaking heen. Doordat je camerabewaking op je bedrijf hebt kan je met een gerust hart thuis op de bank genieten van je vrije avond. Camerabewaking wordt vandaag de dag voor heel veel toepassingen gebruikt, camera’s op het werk binnen en buiten, maar ook in woonhuizen of op het hondenhok, op de kassa of op de straat. Inclusief gratis installatie Omdat wij u alle zorgen uit handen nemen zijn deze prijzen inclusief installatie en het instellen van de apparatuur. U hoeft dus helemaal niets te doen, wanneer wij vertrekken hangt en werkt alles naar behoren. Wij laten u met een lach achter dat is wat wij doen. De installatietijd is uiteraard afhankelijk van het aantal camera’s en eventuele afstanden. Na het instellen zullen wij u uitleggen hoe het systeem werkt en wij laten een installatiekaart achter, mocht u in de toekomst wat willen veranderen en komt u er niet uit? dan helpen wij u kosteloos op afstand.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

Reviews (18)

Schrijf een review
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Advies en transparant TOP

Redmar is geduldig, legt goed uit, dwingt niet op extra onderdelen aan te schaffen (zoals verisure), eerlijke prijs, komt afspraken na, krijgt zelfde dag reactie en zoekt alles uit. Bij mij was de instelling van mijn telefoon niet correct geïnstalleerd, waardoor het systeem niet goed werkte. Dit was gefixed door Redmar. TOP bedrijf zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 11-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste Jacky,
Wat een mooi cijfer geeft u Forza Camerabewaking!Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van het systeem!

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Professioneel en Goede uitleg

Werken erg netjes en strak. Denken goed mee en het systeem werkt super. Forza Camerabewaking zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 12-11-2019

Antwoord van Solvari

Beste Rob,
Wat een mooie beoordeling heeft u achter gelaten voor de firma Forza Camerabewaking. Fijn dat u zo tevreden bent over hun service. Veel plezier van het systeem!

Met vriendelijke groet,

Shannon van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Goed advies en prima service

Een camerasysteem bij forza gekocht. Sterk punt is het advies waardoor je niet meer camera's aanschaft dan echt noodzakelijk is.
Alle geïnstalleerd en werkt prima. Ook de nazorg en reactie bij vragen is zondermeer goed en prettig te noemen.
Met recht een aanrader!

Uitgevoerd op 16-10-2019

Antwoord van Solvari

Beste Robbert,
Wat goed om te lezen dat u de samenwerking met Forza Camerabewaking zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u heel veel plezier van de camerabewaking. Wellicht kunnen wij u in de toekomst van dienst zijn wanneer u offertes wenst voor projecten rondom uw woning.

Met vriendelijke groet,

Shannon

Bekijk alle beoordelingen