Loading...

Over FJ Solar

FJ Solar! De partij op gebied van eerlijk en passend advies.

Meerdere jaren werkzaam in de energie transitie, door veel ervaring in de praktijk weten wij wat van belang is om een succesvolle installatie op te leveren.
Vrijblijvend komen wij langs op uw locatie om de situatie te bekijken, wij adviseren alleen wat voor u de beste keuze is. Ook geven wij advies over de toekomst in duurzaamheid en het slim verbruiken van uw opgewekt energie.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij de KvK

Review (1)

Dominique

Zonnepanelen

FJ Solar

Minder leveren, wel teveel betalen

FJ Solar zou bij ons op 26-3 6 zonnepanelen komen verleggen, echter door een bedrijfsongeval bij hen konden zij niet komen. Dit werk moest echter voor maandag 29-3 klaar zijn. Wij zijn flexibel geweest en hebben de afspraak verzet naar maandag 7.00, dit werd toegezegd. De jongens kwamen uiteindelijk pas om 7.45 aan en de andere werklui stonden te wachten. Zij gaven als oplossing om snel te kunnen werken om slechts 2 te verleggen (daardoor verloren wij het verband), hier zijn wij door de druk mee akkoord gegaan. Echter kregen wij wel een factuur met een bedrag voor het verleggen van 6 panelen en 6 onderconstructies (conform offerte). Na hierover gemaild te hebben dat dit niet is wat geleverd is wilde FJ Solar slechts de onderconstructies verrekenen plus 10% korting. Deze korting staat totaal niet in verhouding tot het werk wat minder is verricht.
Wij willen een ieder dus waarschuwen om na te denken voor je met hen in zee gaat.

Uitgevoerd op 29-03-2021

Vraag offerte aan bij FJ Solar