Loading...

Over Gevelonderhoudsbedrijf Radan

Gevelonderhoudsbedrijf Radan is opgericht in 2007. U kunt bij ons terecht voor al uw werkzaamheden op het gebied van gevelrenovatie, gevelreiniging, gevelonderhoud en gevelrestauratie.
Goede kwaliteit en service

Wat betreft de renovatie/restauratie metselwerkzaamheden komt het vaak aan op de ervaring en vakkennis van de metselaar. Deze bepaalt het eindresultaat omdat het er hierbij om gaat dat het nieuw aangebrachte metselwerk juist zomin mogelijk op mag vallen, het valt of staat hierbij vaak met de materiaal keuze en vakmanschap van de metselaar.

Voor ons is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel. Onze aandachtspunten blijven kwaliteit, advies en service.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

A

Voegen

Gevelonderhoudsbedrijf Radan

Flinke permanente cement sluier

Heeft gevoegd, maar niets op terras en oprit gelegd. Helaas flinke permanente cement sluier ontstaan. Nog niet terug geweest om te verwijderen.

Uitgevoerd op 16-05-19

Tanja

Gevels reinigen of renoveren

Gevelonderhoudsbedrijf Radan

Aanbevolen door klant

Zeer accuraat en zorgvuldig.

Denkt mee over de uit te voeren werkzaamheden. Licht toe hoe de prijs tot stand komt. Werken aan één stuk door. Zelfs op zaterdag. Ruimen na afloop alles keurig op. De buren zagen het en wilden het ook.

Uitgevoerd op 24-01-18

Rajesh

Gevels reinigen of renoveren

Gevelonderhoudsbedrijf Radan

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en op tijd

Werkt erg netjes en zorgvuldig, geen last voor de buren, ruimt elke dag op na werktijd. Heeft zeker erg veel verstand van zijn werkzaamheden

Uitgevoerd op 21-05-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Gevelonderhoudsbedrijf Radan