Loading...

Over Glaspunt

Glaspunt® is de grootste glasservice van Nederland en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit. Met glashandels in alle provincies van Nederland, is de glaszetter in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas, indien dit niet mogelijk is zorgen wij voor veilige noodvoorzieningen.

Wat is HR++ glas?
HR++ glas is dubbel glas met een coating en een gasvulling. De coating reflecteert warmtestraling waardoor de warmte binnen blijft. De spouw, de ruimte tussen de glasbladen, is gevuld met een edelgas. De gasvulling zorgt ervoor dat kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit.

De metaalcoating zorgt ervoor dat de warmtestraling van bijvoorbeeld uw radiator gereflecteerd wordt en daardoor voor het grootste deel in uw woning blijft. De HR-coating zorgt er tevens voor dat u in de winter profiteert van de warmtestraling van de zon terwijl u in de zomer minder last heeft van de zonnewarmte. De coating is vrijwel onzichtbaar, kijkt u maar naar alle nieuwbouwwoningen waar vanaf 1996 al HR(++) glas is toegepast.

De edelgassen argon en krypton die worden gebruikt voor de extra-isolerende eigenschappen van HR++ dubbel glas, zijn niet schadelijk voor mens en milieu. Naast het voorkomen van het doorgeven van kou aan de binnenruit zorgt de gasvulling er ook voor dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit, zoals bij een droge luchtvulling wel het geval is. Warmteverlies en koudebrug wordt zo door de gasvulling geminimaliseerd.

HR++ glas zorgt voor een duurzamere woning en is een slimme investering.

Hoeveel kost HR++ glas en wat levert het op?
Bij Glaspunt berekent u zelf direct online de kosten van HR++ glas, inclusief levering, montage en de jaarlijkse energiebesparing. We gaan uit van de beste kwaliteit HR++ Hoog Rendement glas en u krijgt 15 jaar garantie op glas inclusief plaatsing. Tegelijkertijd ziet u de jaarlijkse besparing op uw energierekening.

Hoeveel bespaart HR++ glas t.o.v. enkelglas?
energielabelPer m² HR++ glas is de besparing t.o.v. enkelglas ongeveer 23 euro per jaar. Dit is afhankelijk van de huidige energieprijzen en het vertrek. Hoe hoger de gasprijs, hoe hoger de besparing. In de woonkamer stookt u waarschijnlijk meer dan in de slaapkamer dus zal de besparing in de woonkamer hoger zijn. Als u in de rekenmodule het vertrek en het huidige glas aangeeft dan rekenen wij direct de energiebesparing

Wilt u graag dat we langskomen voor advies op maat?
Wij plaatsen hr++ glas in heel Nederland. Als u de maatvoering van de ruiten niet bij de hand heeft of de situatie vraagt om advies van een ervaren glaszetter dan kunt u natuurlijk direct met ons bellen of het contactformulier invullen. Inmeten en advies aan huis is altijd gratis en de offerte die u ontvangt is geheel vrijblijvend.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 1995
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (5)

a

glasplaat op maat met halfronde bovenkant snijden

Glaspunt

Kunnen geen ronde vorm snijden

Mal gegeven, was voor raampje binnen in hal, met half ronde bovenkant. Ze hebben met een tang? de vorm geprobeerd te krijgen. Was broddelwerk en voor klein ruitje 125,96 euro betaald. Kon de ruit weggooien.

Uitgevoerd op 17-01-2022

Tjeerd

Glasisolatie plaatsen of vervangen

Glaspunt

Agressieve glaszetter

Ruit door storm kapot. Een uur na het bellen van de servicelijn kwam er ('s avonds nog) een glaszetter. Maar deze agressieve (en dronken??) glaszetter nam het mij kwalijk dat ik gebeld had. Onverrichte zaken stapte hij in zijn auto en reed weg.

De servicelijn gaf het daarna aan 'vervelend te vinden dat ik het zo ERVAREN (!) heb'.

Ik heb nog nooit een recensie geschreven, maar dit was echt absurd.

Uitgevoerd op 21-02-2022

Menno

Glasisolatie plaatsen of vervangen

Glaspunt

Aanbevolen door klant

Tevreden, vaklieden!

De glaszetters verstaan hun vak, erg mooi werk afgeleverd. Ook het contact voorafgaand aan de plaatsing was goed en prettig. Het proces duurde wel langer dan gedacht wegens drukte bij de leveranciers maar al met al zijn wij erg tevreden!

Uitgevoerd op 27-12-2021

Erica

Glasisolatie plaatsen of vervangen

Glaspunt

Aanbevolen door klant

Vakmensen en aardige kerels.

Nette lui en kwamen afspraak na. Kreeg wel belletje dat ze iets later waren, maar kan gebeuren. Wel binnen 1 dag alles geplaatst. Ziet er goed uit.

Uitgevoerd op 01-10-2020

Niels

Glasisolatie plaatsen of vervangen

Glaspunt

Aanbevolen door klant

Zeer snel en keurig werk geleverd

Om aan de isolatie subsidie regeling te voldoen een 2e opties gekozen om naast spouwmuur isolatie ook HR glas te plaatsten.

Uitgevoerd op 24-09-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Glaspunt