Loading...

Over Green Planet Energy

Zonnesystemen zijn in de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Dit is mede te danken aan de verbetering van technologie. Daarnaast kan het gebruik van zonnepanelen ook financieel voordelig zijn voor huishoudens en bedrijven. Dankzij de opgewekte zonne-energie kan men besparen op de energiekosten en kan er zelfs een terugverdientijd bereikt worden van 3 tot 5 jaar. Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing voor energieopwekking, omdat de zon een gratis en onuitputtelijke bron van energie is. Dankzij de vernieuwde technologie zijn zonnepanelen in staat om het maximale vermogen uit de zon te halen, ondanks de seizoensinvloeden.

Het gebruik van zonnepanelen kan bijdragen aan een vermindering van onze afhankelijkheid van andere landen voor onze energiebehoefte en is daarom een klimaatvriendelijke oplossing. Daarnaast kan het gebruik van zonnepanelen ook bijdragen aan een vermindering van de CO2-uitstoot en bijdragen aan een groene en duurzame toekomst. Wij van Green Planet Energy zijn trots op onze ervaring en expertise in het adviseren en installeren van zonnesystemen. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze en het realiseren van de opwekking van duurzame energie.

Green Planet Energy wil een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland en het doel om in 2050 geen gebruik meer te maken van gas. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (47)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

snel netjes vakwerk afgeleverd

zeer vakkundige monteurs
netjes ,beleefd en ruimen de rommel op!!

Uitgevoerd op 24-05-2023

Aanbevolen door klant

Perfecte installatie

Van begin tot eind zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Duidelijke uitleg, goede afspraken, snelle levering en nog snellere plaatsing.

Uitgevoerd op 24-05-2023

Aanbevolen door klant

Alles is prima verloop, de voorlichting, offerte en installatie was prima.

Vanaf het begin (1ste gesprek) een goed gevoel, prijstechnisch OK, communicatie duidelijk en installatie was keurig (op tijd, netjes en alles keurig opgeruimd). Een aanrader dus !

Uitgevoerd op 23-05-2023

Aanbevolen door klant

Perfecte installatie

Nette vlotte monteurs goede uitleg

Uitgevoerd op 17-05-2023

Aanbevolen door klant

Geweldig

Uitstekend bedrijf! Van A tot Z is alles hier top geregeld. Offerte aangevraagd en uitgebreid besproken met een geweldige verkoper Matt. Akkoord gegaan en de afspraak voor installatie kon snel gemaakt worden. De installatie ging vlekkeloos en we zijn nu erg blij met onze panelen. Ik zal iedereen dit bedrijf aanraden!

Uitgevoerd op 15-05-2023

Aanbevolen door klant

Duidelijke communicatie, super verlopen!

Goed voorgesprek op locatie gehad. Duidelijke taal een geen poeha.
Duidelijk contact over de planning en voorbereiding. De dag van installatie goede vlotte jongens over de vloer, duidelijke communicatie over wat ze gingen doen en hoe ze het aanpakken.
Vlot gewerkt, en netjes opgeleverd met heldere uitleg van het systeem.

Kortom, dik tevreden en zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 15-05-2023

Aanbevolen door klant

Zeker aanbevelen

Goed geplaatst en netjes afgehandeld!

Uitgevoerd op 13-05-2023

Aanbevolen door klant

Uitermate efficiënt en vriendelijke service

Vanaf het eerste contact vriendelijke duidelijke benadering. Geen gepush of mooi praterij. Duidelijke taal en vanaf het moment dat ik m’n akkoord heb gegeven had ik er geen omkijken meer naar. Uitermate vriendelijke gezellige installateurs. Voor ik het wist lagen de panelen al op m’n dak en alles netjes opgeruimd. Laat de zon nu maar komen.

Uitgevoerd op 11-05-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Green Planet Energy