Loading...

Over HeatTransformers

Korting-actie tot 15 april 2024! Tot 1000 euro korting op geselecteerde warmtepompen. Kijk op https://heattransformers.com/campagne/warmte-met-korting
___________________________________________________

HeatTransformers is marktleider warmtepompen in bestaande bouw! Wij adviseren, installeren, onderhouden en optimaliseren (hybride) warmtepompen waarbij CO2 reductie centraal staat. Onze eigentijdse stijl van aanbieden is niet meer weg te denken uit de installatiebranche.

Het proces is snel en efficiënt. Jouw klantreis bestaat uit een telefonisch- én video gesprek op afstand. Zo kunnen we net zoveel "zien" én omdat we volop inzetten op het slim gebruik maken van data, bijvoorbeeld van eerdere installaties, kunnen we sneller opschalen om de energietransitie te versnellen en de klimaatdoelen te behalen.

Hoewel onze focus ligt op (hybride) warmtepompen, is ook de combinatie van een nieuwe CV-ketel met een hybride warmtepomp mogelijk. Wij voeren een breed pakket aan A-merk warmtepompen zodat we altijd de juiste warmtepomp bij jouw woningsituatie en behoeften kunnen aanbieden. Daarbij bieden wij beste-deal-garantie! (www.heattransformers.com/gegarandeerd-de-beste-deal)

Zo kun jij snel profiteren van alle voordelen van een warmtepomp, zoals onder andere minder CO2 uitstoot, een lagere energierekening en een hogere woningwaarde. Wij zorgen ervoor dat al jouw vragen aan de voorkant beantwoord zijn zodat je met een gerust hart de installatie van jouw warmtepomp tegemoet kunt zien.

Naast dat consumenten rechtstreeks bij HeatTransformers kunnen aankloppen werkt HeatTransformers ook samen met grote partijen zoals Vereniging Eigen Huis, Centraal Beheer, GreenChoice en Nationale Nederlanden.

Wat kun je verwachten?

1. Foto’s insturen: Je ontvangt van HeatTransformers een mail met de vraag foto’s van jouw woonsituatie in te sturen. Hiermee bereidt de adviseur zich voor op het adviesgesprek. (Let op: de mail kan in de ongewenste mailbox komen, controleer deze dus ook)

2. Datum & tijd kiezen: Na het insturen van de situatiefoto’s ontvang je een mail waarmee je het telefonisch adviesgesprek kunt inplannen op een dag en tijdstip naar keuze.

3. Telefonisch adviesgesprek: Tijdens het telefonisch adviesgesprek bespreekt de adviseur jouw wensen, de geschiktheid van de woning en passende warmtepomp(en), de prijsindicatie, besparing en het vervolg bij interesse. Ga je akkoord met de offerte, dan is deze definitief en volgt een videogesprek.

4. Videogesprek: Tijdens het videogesprek wordt verder op de situatie van de installatie ingezoomd. De werkvoorbereider gaat samen met jou, via jouw telefoon, langs alle belangrijke facetten van de installatie. (We helpen jou wanneer je een videogesprek lastig vindt)

5. Installatie: Ga je na het videogesprek akkoord met de definitieve installatie dan zal de installatie worden ingepland. Meestal is dit binnen 2 maanden.

Kenmerken

2.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten