Loading...

Over Henzen-Specialistische-Diensten

HSD Vochtbestrijding is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vochtproblemen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kelderafdichtingen, optrekkend vocht problemen, reinigen & impregneren, beton injectie, beton renovatie en schimmel en zwambestrijding. Door de jarenlange ervaring van onze experts kan er ter plekke met onze moderne meetapparatuur een diagnose gesteld worden. Voor de oplossing kunt u in veel gevallen direct een kostenberekening ontvangen. Wij werken o.a. voor particulieren, bouwbedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, monumentenzorg, gemeentes, verenigingen van eigenaren etc. HSD Vochtbestrijding gebruikt uitsluitend door officiële instanties goedgekeurde producten.

Kenmerken

7.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (5)

Richard

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk en afspraken nagekomen

Wij hebben HSD ingeschakeld voor het injecteren van onze buitenmuur. De afspraak was snel gemaakt, de offerte ook. Ze konden redelijk snel komen, en het werk is conform de afspraken uitgevoerd. Vriendelijke en nette persoon.

Uitgevoerd op 19-10-2022

Reinoud

Vocht bestrijden

Nog steeds niets gehoord

Nog altijd geen reactie van HSD, komt afspraken niet na

Uitgevoerd op 28-02-2021

Reinoud

Vocht bestrijden

Vocht terug, garantie geweigerd.

Destijds leek alles in orde, alle muren zijn geinjecteerd tegen optrekkend vocht. Nu, 10 jaar later is het optrekkend vocht terug. HSD wil niet komen kijken, concludeert dat het wel wat anders zal zijn. Inmiddels ander bedrijf in de arm moeten nemen. Ik heb een certificaat voor 30 jaar garantie, maar dat bleek niets waard.

Uitgevoerd op 01-08-2011

Aanbevolen door klant

Weten wat ze doen. Top!

Vanaf het begin goede beoordeling van de problemen en de beste oplossing daarvoor. Netjes werk afgeleverd en goede garantie. Aardige en gezellige jongens ook. Tevreden met alles.

Uitgevoerd op 17-06-2016

Henk

Vochtige kelder verhelpen
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en goed.

Netjes gewerkt. Familiebedrijf met leuke medewerkers. En de prijs en garantie gaven met alles erbij de doorslag. Tevreden!

Uitgevoerd op 25-11-2015

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Henzen-Specialistische-Diensten