Henzen-Specialistische-Diensten
2 9.3 10 2
9,3
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.5

Henzen-Specialistische-Diensten

Nieuweweg 76
6744 PN Ederveen

HSD Vochtbestrijding is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vochtproblemen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kelderafdichtingen, optrekkend vocht problemen, reinigen & impregneren, beton injectie, beton renovatie en schimmel en zwambestrijding. Door de jarenlange ervaring van onze experts kan er ter plekke met onze moderne meetapparatuur een diagnose gesteld worden. Voor de oplossing kunt u in veel gevallen direct een kostenberekening ontvangen. Wij werken o.a. voor particulieren, bouwbedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, monumentenzorg, gemeentes, verenigingen van eigenaren etc. HSD Vochtbestrijding gebruikt uitsluitend door officiële instanties goedgekeurde producten.

Gratis bezoek en inspectie! 100% waterdicht garantie. Garantie tot 30 jaar

2 beoordelingen

Uitgevoerd op 17-06-2016 door:

Henzen-Specialistische-Diensten

9.5 10
9,5

Vochtbestrijding

Weten wat ze doen. Top!

Aanbeveling:
Vanaf het begin goede beoordeling van de problemen en de beste oplossing daarvoor. Netjes werk afgeleverd en goede garantie. Aardige en gezellige jongens ook. Tevreden met alles.

Uitgevoerd op 25-11-2015 door:

Henzen-Specialistische-Diensten

9 10
9

Kelderdichting

Betrouwbaar en goed.

Aanbeveling:
Netjes gewerkt. Familiebedrijf met leuke medewerkers. En de prijs en garantie gaven met alles erbij de doorslag. Tevreden!

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

5 werkzaamheden

Isolatie in de kruipruimte
Isolatie in de kruipruimte
Isolatie in de kruipruimte

Honderden euro's besparen!

Is jouw kruipruimte 35 centimeter of hoger? Dan kun jij jaarlijks flink besparen met kruipruimte-isolatie! Veel warmte ontsnapt namelijk via de vloer waardoor je een stuk meer moet stoken. Bij kruipruimte-isolatie wordt er isolatiemateriaal onder de vloer aangebracht via de kruipruimte. Hierdoor blijft de warmte 's winters beter binnen en blijft je huis in de zomer een stuk koeler!

Voordelen van kruipruimte-isolatie

Natuurlijk bespaar je met kruipruimte-isolatie jaarlijks veel geld. Gemiddeld bespaart een huishouden €165 per jaar met kruipruimte isolatie. Dit kan oplopen tot wel €250 per jaar! Maar het isoleren van de kruipruimte heeft nog veel meer voordelen. De temperatuur in huis wordt namelijk een stuk aangenamer. Ook de vloer blijft een stuk warmer; geen koude voeten meer! Daarnaast vermindert een goede isolatie het vochtgehalte in de kruipruimte, waardoor je minder snel last hebt van schimmels. 

Kosten kruipruimte-isolatie 

De kosten van kruipruimte-isolatie hangen sterk af van je wensen en situatie. Het isolatiemateriaal en oppervlakte zijn erg bepalen voor de prijs. Je kunt ervan uitgaan dat je gemiddeld zo'n €30 per vierkante meter kwijt bent als je je kruipruimte laat isoleren. Als je wil weten wat de exacte kosten zijn om jouw kruipruimte te laten isoleren, vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Wij brengen je graag in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten isolatiespecialisten die jou graag helpen bij het isoleren van je kruipruimte. Door meerdere specialisten te vergelijken vind je niet alleen de beste vakman, maar ontdek je ook de scherpste prijs!

Tip: als je je kruipruimte laat isoleren door een specialist die je via Solvari vond en je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan je gezondheid

Heb je het idee dat er te veel vocht in huis is? Laat dit dan zeker controleren en verhelpen! Te veel vocht is schadelijk voor je huis en voor je gezondheid. Reden genoeg om een vochtbestrijder in te schakelen.

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Hierbij trekt grond- en regenwater metselwerk en fundering in. Om dit vochtprobleem te verhelpen, worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Ook doorslaand vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem: regenwater trekt dan in de muren. Om dat te verhelpen worden de muren geïmpregneerd.

Wil jij graag in contact komen met een vochtbestrijder om de mogelijkheden door te spreken? Vraag dan meteen offertes aan en zorg voor een gezond huis.

Tip: heb je je vochtprobleem laten verhelpen door een specialist die je vond via Solvari? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Gezonde vochtigheidsgraad

Opstijgend vocht in je muren en vloeren komt vaak voor, vooral bij woningen die voor 1960 zijn gebouwd. Woningen werden toen nog gemaakt van materialen die niet helemaal vochtwerend zijn, waardoor muren en vloeren het grondwater absorberen.

We raden je aan om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te laten pakken door een vochtbestrijder. Vochtproblemen tasten namelijk de conditie van je muren en vloeren aan, waardoor de waarde van je woning sterk vermindert.

Opstijgend vocht verhelpen

Eén manier om opstijgend vocht te verhelpen, is door de muren chemisch te injecteren. Er worden dan gaten in de muur geboord waarin een vochtwerende gel wordt gespoten. De chemische reactie zorgt er dan voor dat je muur waterdicht is.

Opstijgend vocht behandelen: kostprijs

De prijs die je uiteindelijk betaalt, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van het aantal muren dat je wil laten behandelen en de totale oppervlakte daarvan.

Daarnaast is er de hardnekkigheid van het opstijgend vocht. In ernstige gevallen van kan de specialist beslissen een wapening te plaatsen tegen zouten, scheuren en hoge waterdruk. Dat heeft aanzienlijke invloed op de behandeling en kostprijs van opstijgend vocht.

Ten derde verschilt het of je het werk zelf uitvoert of door een specialist. Wij raden je sterk aan altijd een specialist te contacteren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, schatten jouw situatie beter in en kunnen wellicht een garantie bieden op de vochtbestrijding.

Ontdekken welke methode het best is en wat de kostprijs is om opstijgend vocht te behandelen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten vochtbestrijders.

Kelderdichting
Kelderdichting
Kelderdichting

Ga de strijd aan met vocht

In de meeste gevallen ontstaan vochtproblemen in de kelder. Dit komt doordat grond- en/of regenwater in de kelderconstructie trekt. Door de constructie te injecteren worden de aanwezige lekkages verholpen. De vloeistof wordt in de constructie geïnjecteerd en volgt dezelfde weg als het water. De twee komen met elkaar in aanraking en daardoor ontstaat er een waterkerende gel. 

De kelder waterdicht maken is vaak binnen één dag gebeurd. Het vochtprobleem verdwijnt daarna snel! Er zijn verschillende methodes voor kelderafdichting. Het loont dus om gratis en vrijblijvend in contact te komen met de beste vochtbestrijders in jouw regio. Zij kunnen je precies vertellen wat er moet gebeuren om jouw kelder vrij te maken van vochtproblemen!

Wil jij je vochtige kelder waterdicht maken? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vind jouw beste deal. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de kelderdichting!

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Bescherm je gevel tegen vocht!

Woon je in een ouder huis? Dan is de kans groter op doorslaand vocht. Het kan zijn dat je muren dan vol zitten met gaatjes. Je muren zijn dan niet waterdicht en dat kan zorgen voor problemen. Neerslag die tegen de muren komt, kan dan in de gevel dringen en veel schade veroorzaken.

Vocht in je muur kan komen door optrekkend vocht of door vocht van buitenaf. Het impregneren van de gevel is een oplossing voor vocht van buitenaf. Het materiaal waar impregneer van gemaakt is, dringt door tot in de stenen of het hout waarvan de gevel is gemaakt. Vervolgens dicht het impregneermateriaal de poriën van de muur, waardoor er geen vocht meer naar binnen kan.

Herkennen en verhelpen van doorslaand vocht in huis

Vocht in huis kan je herkennen aan plekken op de muur. Doorslaand vocht zorgt voor loslatend voegwerk, barsten en scheuren in de stenen en schimmelplekken aan de binnenkant van je muur. Je kan doorslaand vocht tegengaan door je muren te laten impregneren met waterafstotend materiaal. De impregnatie zorgt ervoor dat het vocht niet meer in de muren kan trekken.  Ben je op zoek naar een vochtbestrijder die het doorslaand vocht in huis kan verhelpen? Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten vochtbestrijders. Zij helpen je graag verder!

Waar is gevel impregneren goed voor?

• De gevel is erna waterafstotend
• Het maakt de gevel schimmelwerend
• Je buitenmuren zijn brandvertragend
• Je gevel is beschermd tegen zure regen
• Mocht er graffiti op de muur worden aangebracht, is dat makkelijk te verwijderen

Prijs van de gevel impregneren

De kosten van het impregneren zijn niet heel hoog. Je kunt rekenen op een prijs vanaf €6.50 per m2. Dit is een richtprijs die hoger of lager kan uitvallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijs van het impregneren van je gevel? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met onze gevelspecialisten!