Henzen-Specialistische-Diensten

5/5
(2 Reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Henzen-Specialistische-Diensten

HSD Vochtbestrijding is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vochtproblemen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kelderafdichtingen, optrekkend vocht problemen, reinigen & impregneren, beton injectie, beton renovatie en schimmel en zwambestrijding. Door de jarenlange ervaring van onze experts kan er ter plekke met onze moderne meetapparatuur een diagnose gesteld worden. Voor de oplossing kunt u in veel gevallen direct een kostenberekening ontvangen. Wij werken o.a. voor particulieren, bouwbedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, monumentenzorg, gemeentes, verenigingen van eigenaren etc. HSD Vochtbestrijding gebruikt uitsluitend door officiële instanties goedgekeurde producten.

Kenmerken

3.000+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

L. Palstrin

Vocht bestrijden

Weten wat ze doen. Top!

Vanaf het begin goede beoordeling van de problemen en de beste oplossing daarvoor. Netjes werk afgeleverd en goede garantie. Aardige en gezellige jongens ook. Tevreden met alles.

Uitgevoerd op 17-06-2016

Henk Larson

Vochtige kelder verhelpen

Betrouwbaar en goed.

Netjes gewerkt. Familiebedrijf met leuke medewerkers. En de prijs en garantie gaven met alles erbij de doorslag. Tevreden!

Uitgevoerd op 25-11-2015