Loading...

Over HM Dakkapellen

HM Dakkapellen voor een dakkapel op maat
Welkom op de site van HM Dakkapellen, DE specialist in het fabriceren en monteren van préfab dakkapellen en dak-opbouwen. Voor zowel de “standaard dakkapellen” als de “dakkapellen op maat” kunt u bij ons terecht. Door de grote kennis en de jarenlange ervaring zijn wij in staat vele typen dakkapellen en dak-opbouwen te fabriceren en te monteren! De dakkapel wordt geheel naar uw wensen geleverd en gemonteerd. Uw (zolder)kamer is binnen 1 dag veranderd van een donkere ruimte in een mooie, praktische kamer met veel licht en ruimte.


HM Dakkapellen biedt u een compleet pakket dat zich kenmerkt door persoonlijk advies, flexibiliteit en kwaliteit op hoogte. U kunt ten alle tijden ons vragen voor advies “op maat”.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Patricia

Dakopbouw plaatsen of vervangen

HM Dakkapellen

Oplichters

Zou 25 oktober een dubbele nokverhoging komen plaatsen, 9k aanbetaald!
1 september nog aan de telefoon gehad of 25 oktober ging lukken ivm de vergunningaanvraag waar Hans niet mee opschoot. Nee hoor niks aan de hand, alles komt goed......6 september mail van de curator meneer Monch is WEER failliet en laat een spoor van ellende achter.
De eikel wist allang dat er weer een faillissement aan zat te komen en toch geld in zn zakken steken. Pas op voor deze man, hij lijkt heel vriendelijk maar steekt je lachend een mes in je rug.

Uitgevoerd op 25-10-2022

Vraag offerte aan bij HM Dakkapellen