Loading...

Over House Improvement Nederland B.V.

Wij van House Improvement zijn de partij bij uitstek voor het produceren, leveren en monteren van kunststofproducten aan uw woning
Naast kunststof kozijnen voorzien wij uw woning ook van nieuwe kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren, dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Al onze kozijnen en deuren worden standaard afgeleverd met HR++ isolerend glas. Daarom staan wij met ons product garant voor duurzaamheid, kwaliteit, en een onderhoudsvrije woning!

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (6)

Betrouwbaar en communicatief

Goede communicatie over hoe alles liep voor die tijd. Goede werknemers die erg goed werkte en keurig alles opruimde aan het eind van de werkdag. Goede communicatie via de mail en aan het eind van de werkzaamheden. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 29-04-2024

Klassewerk

Vanaf het moment dat Jan langs kwam om de mogelijkheden te bespreken, hadden we een zeer goed gevoel. Daarna meerdere besprekingen geweest die allemaal naar volle tevredenheid verliepen. De plaatsing en afwerking van de kozijnen en deur en het glaswerk ook professioneel gedaan door leuke ploeg mensen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Wijcher Roffel

Uitgevoerd op 15-03-2024

Super tevreden klant

Het kennismakingsgesprek was erg helder. Alles werd goed uitgelegd en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Dat was in juni. In september zijn ze begonnen met het plaatsen van de kozijnen. Alle kozijnen in onze woning werden vervangen. De klus duurde 4 a 5 dagen. 1 raampje was er niet en werd bij besteld maar dat heeft nog 9 weken geduurd voordat dat raam ook was geplaatst. De afwerking is echt goed. De jongens werken hard en ruimen alles netjes op als ze weg gaan. Communicatie kan misschien soms iets beter maar uiteindelijk zijn wij erg tevreden met het resultaat en zou ik zeker weer zaken met house improvement willen doen.

Uitgevoerd op 13-11-2023

goed vakwerk geleverd

Super en goed vakwerk geleverd. 10 kozijnen en voordeur geplaatst. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Na het plaatsen is er nog contact geweest door het bedrijf of alles naar wens was. Als er nog wat moet worden gedaan staan ze bij mij op de eerste plaats.

Uitgevoerd op 20-09-2023

Het is een topbedrijf

Ze hebben goed werk geleverd we zijn heel blij met onze kozijnen. Peter en Alexander bedankt. Als we in de toekomst beneden nieuwe kozijnen willen komen we zeker bij jullie terug.

Uitgevoerd op 19-09-2023

Goede kwaliteit en mooi

In een paar dagen geplaatst door vakkundige en aardige bouwploeg. Mooie & degelijke kozijnen met HR++ Ramen. Netjes afgewerkt en ben er zeer tevreden over

Uitgevoerd op 19-09-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij House Improvement Nederland B.V.