Loading...

Over Installgroen

Premium partner

Ons team bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met jaren aan ervaring in het installeren van zonnepanelen, aangevuld door een kundig team groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij altijd ontzettend snel leveren én een installatie van hoge kwaliteit garanderen!

Wij willen jou in staat stellen je eigen energie op te wekken door je te voorzien van het meest rendabele pakket aan zonnepanelen en bijbehorende apparatuur. Door onze hoge kwaliteit installaties zorgen we niet alleen dat je geld kunt besparen, maar ook dat je een actieve bijdrage levert aan het creëren van een duurzamere wereld. Met de combinatie van kwaliteit, snelheid en klantbetrokkenheid streven we ernaar om jou te laten stralen!

Wij geloven in een wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn eigen energie op te wekken. We willen bijdragen aan het vergroten van het aantal zelfvoorzienende huishoudens en bedrijven, zodat ze minder afhankelijk zijn van traditionele energiebronnen. Wij streven voortdurend naar innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid. We willen een duurzame toekomst mogelijk maken door middel van hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
1.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Otto

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wat een vakmensen ! In alles dank!

Van verkoop gesprek tot plaatsing, zeer fijn personeel fijn en beschaafd en ook in voor een grapje, voor vragen stonden ze achteraf ook gewoon klaar top jongens bedankt !

Uitgevoerd op 01-05-2023

Vraag offerte aan bij Installgroen