Loading...

Over Installgroen

Het team van Installgroen bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met
jaren aan ervaring in het installeren van zonnepanelen, aangevuld door een
kundig team groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij
altijd ontzettend snel leveren én een installatie van hoge kwaliteit garanderen!
Dit wordt versterkt doordat wij alleen werken met erkende InstallQ-installateurs. Zij werken altijd volgens de laatste wetgeving en zorgen ervoor dat de installatie veilig en conform de hoogste normen wordt uitgevoerd. Bij ons kun je vertrouwen op vakmanschap en expertise bij elke stap van het proces.

Daarnaast werken we bij Installgroen alleen met de allerbeste merken zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. We zorgen ervoor dat je zonnepanelen van hoge kwaliteit ontvangt die duurzaam zijn en optimale prestaties leveren gedurende hun levensduur. Bovendien zorgen we ervoor dat de volledige installatie binnen vier weken wordt afgerond. We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt profiteren van je zonnepanelen en daarom zetten we alles op alles om een snelle levering te garanderen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wat extra mooi meegenomen is, is dat je ook bij ons 0% BTW betaalt over de gehele installatie. Dit betekent dat je direct bespaart op de kosten en nog sneller je investering terugverdient.

Doordat wij uitsluitend werken met producten van de hoogste kwaliteit bieden we maar liefst 12 jaar garantie op onze zonnepanelen. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Daarnaast staan onze toegewijde adviseurs en installateurs altijd voor je klaar, dus ook na de installatie. Of je nu vragen hebt over je zonnepanelen, ondersteuning nodig hebt tijdens het installatieproces, of achteraf tegen iets aanloopt, we zijn er om je te helpen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Schrijf een review

Otto

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wat een vakmensen ! In alles dank!

Van verkoop gesprek tot plaatsing, zeer fijn personeel fijn en beschaafd en ook in voor een grapje, voor vragen stonden ze achteraf ook gewoon klaar top jongens bedankt !

Uitgevoerd op 01-05-2023

Vraag offerte aan bij Installgroen