Loading...

Over Ip-Secure

Maatwerk in beveiliging
Vaak gebeurt het dat mensen pas maatregelen nemen nadat er een diefstal is gepleegd. De wereld wordt er helaas niet veiliger op. Dus wil je natuurlijk het liefst vervelende gebeurtenissen als inbraak, diefstal en vandalisme voorkomen. Functionele beveiliging geeft een gevoel van controle.

Camerabewaking, alarmsystemen, terreinbeveiliging en track en trace zijn de belangrijkste toepassingen om ongenode gasten buiten de deur te houden. En om gestolen spullen onmiddellijk te traceren. IP-Secure helpt om de juiste keuze(s) te maken.

Met ons grote aanbod van beveiligingssystemen – voor zowel bedrijven als particulieren – onze ervaring, nauwe samenwerking met grote fabrikanten en service (inclusief onderhoud) maken we graag een afspraak voor maatwerk in beveiliging: 06-52677892.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Wiely

Ip-Secure

Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Goed advies gekregen. Scherpe prijs en vakwerk afgeleverd

Uitgevoerd op 12-02-2017

Marko

Ip-Secure

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en van harte aan te b

Uitgebreid advies gehad over de mogelijkheden om ons huis te kunnen beveiligen. Na ontvangst van de offerte nogmaals alles uitgebreid besproken. Alles is precies volgens afspraak opgeleverd en werkt precies zoals uitgelegd. Zeer tevreden

Uitgevoerd op 26-01-2017

Vraag offerte aan bij Ip-Secure