Loading...

Over isa isolatie

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Isa en ik zit al ruim 12 jaar in de isolatiebranche ( spouwmuur-, vloer-, bodem- en dakisolatie). Ikzelf heb al ruim 1 miljoen m2 geïsoleerd met verschillende materialen (parels, glaswol, gietschuim/ufschuim zie foto, glaswoldeken/naturoll, folies , chips, bodemparels enz. Tevens ben ik gespecialiseerd in NA NA isolatie van spouwmuren (spouwmuren die eerder geïsoleerd zijn met UF schuim of steenwol)
Ik zeg altijd, dat de monteur het beste isolatiemateriaal is. Als hij zijn werk niet goed doet, krijgt u later ellende. Het is immers een product wat u niet ziet (spouwmuurisolatie). Verkoop is niet helemaal mijn ding maar ik ben wel degelijk een goede isolatiemonteur en adviseur.
Mvg. Isa Tunc

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2003
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (10)

J.

Muur isoleren

isa isolatie

Aanbevolen door klant

Tevreden, kwamen afspraken na.

Betrouwbaar bedrijf, kwamen netjes op tijd. Isolatie muren goed afgewerkt en netjes achtergelaten. Duidelijke prijsstelling Als extra service werd gewezen op gebrekkige isolatie bij vensterbanken. Zonder extra kosten zullen tochtstrips door het bedrijf worden aangebracht.
Hiervoor een afspraak gemaakt.

Uitgevoerd op 02-06-2023

Marty

Dak isoleren

isa isolatie

Aanbevolen door klant

Goede uitvoering voor n prima prijs

In eerste instantie zouden ze in februari aan de slag gaan met het isoleren van de spouwmuur van ons hoekhuis. Helaas liet de temperatuur dat niet toe, want het was onder de 5 graden. Gelukkig kon het in maart alsnog. 3 heren waren mooi op tijd en zijn tot begin middag bezig geweest met boren en vullen. De specie die ze voor het vullen van de gaten gebruikte was zoals vooraf beloofd goed op kleur en verder is ook alles goed verlopen. Enige dat ik vooraf had willen horen was dat er nog af en toe vlokken uit de bovenkant van de muur op de kopse kant zou komen. Dit komt omdat deze niet dicht is en normaliter blijft ademen. Op zich valt het wel mee wat er uit komt, maar ik had vooraf dan wat research kunnen doen wat hier eventueel aan te doen is. Verder ging het met de afstemming en ontvangst van documenten van kantoor soms wat stroef, maar uiteindelijk mag ik niet klagen. Voor een mooie prijs heb ik nu een beter geïsoleerd huis!

Uitgevoerd op 14-03-2023

Cees

Muur isoleren

isa isolatie

Aanbevolen door klant

Perfect gedaan en direct meetbaar

Het werd keurig uitgelegd en heel netjes uitgevoerd. Het resultaat is meetbaar want het verbruik is circa 50% minder op dit moment dan voorheen

Uitgevoerd op 10-05-2022

N.I.M.

Vloer isoleren

isa isolatie

Aanbevolen door klant

Uitstekend werk zeer betrouwbaar

Het adviesgesprek was heel duidelijk. Vragen werden snel beantwoord. Het werk werd op de afgesproken dag op de afgesproken tijd uitgevoerd. Zelfs buren kregen gratis advies. Het resultaat was na een paar dagen al merkbaar. We zijn hier heel erg blij mee.

Uitgevoerd op 01-03-2023

R.

Vloer isoleren

isa isolatie

Zeer klantgerichte vakmensen!

Bij wijze van serviceverlening een electrakabel via de kruipruimte naar de meterkast gevoerd nadat eerder de isolatieparels waren aangebracht. Geen prettige klus, maar wij zijn als klant zeer tevreden

Uitgevoerd op 02-02-2023

Rob

Vloer isoleren

isa isolatie

Aanbevolen door klant

Er wordt schoon gewerkt

Goed geadviseerd. Bodemisolatie met grafietparels is uitgevoerd met aandacht voor alle hoeken en kieren. Binnen een week een temperatuurverschil van de vloer van 2 graden gemeten.

Uitgevoerd op 22-12-2022

Enrico

Spouwmuur en vloerisolatie

isa isolatie

Aanbevolen door klant

Goede uitvoering van de afspraken!

Het werk, spouwmuur en vloerisolatie, is keurig netjes volgens de afspraak in de offerte geleverd. Tijdens het werk gaf de uitvoerder goed uitleg bij de werkzaamheden en waardevol advies. Het team werkte netjes, levert kwaliteit en laat alles schoon achter (opgeruimd) Harde en nette werkers! Ook kompilmenten voor de planning, deze deed erg veel moeite om binnen een bepaald tijdbestek (ik werk ploegendienst, lastig afspraken te realiseren) de teams het werk uit te laten voren op afgesproken tijdstip.

Goed advies, goede kwaliteit, eerlijke prijs, harde en nette werkers.

Ik ben blij met het gewenste resultaat😊

Complimenten en dank voor het team van ISA isolatie!!

Uitgevoerd op 28-11-2022

M

Muur isoleren

isa isolatie

Heel tevreden

Eerst heel goed voorgelicht. Werk is uitgevoerd. Keurig nette medewerkers. Alles keurig netjes en schoon opgeleverd. Ben een super tevreden klant.

Uitgevoerd op 09-12-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij isa isolatie