Loading...

Over ISOenergy B.V.

ISOenergy is een bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen van hoge kwaliteit na-isolatie. Wij isoleren uw spouwmuur, uw vloer en uw dak. Alles draait om kwaliteit, dat ziet u niet alleen terug in het isoleren, maar ook in het offerte traject en de nazorg.

Wij zijn gevestigd in Zuid Holland. Ons kantoor kunt u vinden in Heinenoord

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Dennis

Vloer isoleren

ISOenergy B.V.

Waardeloos en onprofessioneel!

Onprofessioneel! Bij het adviesgesprek aan huis bleek volgens de medewerker vloerisolatie een mogelijkheid. Vervolgens werd er met de uitvoering gestart. Dit kregen de medewerkers niet af. Een paar weken later werd de klus door andere werknemers van dit bedrijf afgerond. Hierbij bleken de balken rot te zijn. Er was dus ISOLATIE AANGEBRACHT OP ZICHTBAAR ROTTE BALKEN. Zelfs de medewerkers waren verbaasd dat deze isolatie geadviseerd werd. Uiteindelijk hoefde ik de factuur niet te betalen. Dat was dan wel weer netjes en niet meer dan normaal. Doordat ik nu niet binnen een jaar 2 isolerende maatregelen doe, kan ik dankzij dit bedrijf fluiten naar de subsidie. Dan de spouwmuurisolatie. De voegen werden niet dicht gevoegd. Maanden later zou hier iemand voor komen. Die kwam 2 uur te laat. Na een uur gebeld, 'toen zou hij echt al bijna bij mij moeten zijn'. Dit bedrijf heeft een professionele mooie website maar dat is ook alles.

Uitgevoerd op 01-10-2020

J.

Spouwmuur isoleren

ISOenergy B.V.

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zie bovenstaande

Alles super goed geregeld, geen vage dingen, weet gelijk waar je aan toe bent. Geweldig en volledig ingelicht door Corné Don. Met zijn -afspraak is afspraak- liet hij andere bedrijven ver, maar dan ook VER achter zich.

Uitgevoerd op 28-01-2017

Vraag offerte aan bij ISOenergy B.V.