Loading...

Over Isolatiespecialist.nl

Voor elke situatie, de juíste isolatie! Je kunt isoleren met verschillende isolatiematerialen. Maar, wat is nu een goede manier om je vloer, en/of spouwmuren te isoleren? Het kiezen van een goede isolatie voor de vloer of spouwmuur is vaak een lastige keuze. Een goede na-isolatie is een isolatiesysteem dat goed bij de situatie van de woning past.

Kenmerken

7.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (22)

Schrijf een review

karin

Vloerisolatie

Zeer slecht uitgevoerd

Slecht uitgevoerd werk, bij de gevels (buitenzijde) lag helemaal niks! In het midden een hoopje korrels. Hier kwamen we achter nadat we na 2 winters tocht besloten hebben om de vloer te verwijderen en beton te laten storten. De klacht voor het uitgevoerde werk wordt totaal niet serieus genomen. Service is meer dan slecht. Korrels uitzuigen (na het indienen van een klacht) is net zo duur als het laten plaatsen. Oplichters wat mij betreft!

Uitgevoerd op 06-05-2020

Marien

Spouwmuur isoleren en vloer isoleren

Slechte service

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd maar wanneer er iets niet loopt zoals het zou moeten lopen is de service zeer slecht. 1 van de 2 werkzaamheden kon niet uitgevoerd worden in het najaar van 2020 vanwege ziekte van de monteurs. Hierdoor liep ik de verhoogde subsidie en goedkopere energielabel mis a 500 euro. Hierover een nette brief opgesteld maar een korte standaard reactie terug. Er werd niet meegedacht in enige vorm van compensatie als een korting. Slechte service

Uitgevoerd op 29-10-2020

G.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed snel alles afgewerkt

Fantastisch en EERLIJK advies

Uitgevoerd op 04-11-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatiespecialist.nl