Loading...

Over Isoprofs B.V.

Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht voor het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden. Naast energiebesparende maatregelen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om waar mogelijk ook geluidsreducerende maatregelen te nemen. Onze jarenlange kennis en knowhow over hoe een aangenaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd wordt, is door ons in eerste instantie opgebouwd in de verwarmingsindustrie, waar wij destijds met lage temperatuur radiatoren de eerste stappen zetten naar een energieneutraler binnenklimaat. Hier ontstond het besef dat dit alleen mogelijk is als gebouwen en woningen gedegen geïsoleerd zijn. Onafhankelijk onderzoek leerde ons, dat de beoogde isolatienorm bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, vaak niet behaald wordt. Iets wat zich in de praktijk vertaalt in een hogere energieconsumptie dan verwacht en daarmee een hogere energierekening dan gecalculeerd. Reden voor ons om in 2009 de wereld om te draaien en een zelfstandig professioneel isolatiebedrijf op te richten. Een onafhankelijke gecertificeerde onderneming met een duidelijke en helder omschreven missie: meer comfort met minder energie. En dat in de breedste zin van het woord. Vanaf het allereerste uur bieden wij onze opdrachtgevers een gedegen en doordachte totaaloplossing. Ongeacht of het daarbij om particulieren, woningcorporaties, bouwbedrijven of projectontwikkelaars gaat. En ongeacht of het om een woning, een woonwijk, een kantoorpand of een bedrijvencomplex gaat. Iedereen ontzorgen wij vanuit onze professionele isolatie expertise van A t/m Z. Een verfrissend andere kijk op zaken die door u beloond is, want ondertussen hebben wij vestigingen in Nederland en België en is de omzet van de groep gestegen naar een kleine tien miljoen euro per jaar. We geloven in onze eigen kracht en hebben naast onze professionele isolatieteams ook metselaars, voegers, stukadoors en timmermannen in dienst waarmee we elke bouwkundige oplossing kunnen invullen. Ongeacht de situatie, de vraag en de oplossing. We zijn van niemand afhankelijk en hebben alle noodzakelijke bouwkennis in huis.

Kenmerken

11.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2010
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (38)

Schrijf een review

Rob

Muren, dak, vloer isoleren

Komen afspraken niet na

Op 19 juli 2022 zou de volgende afspraak tot een advies plaats vinden. Maar net als de twee eerdere afspraken werd ook deze afspraak afgezegd😡
Uiteraard ga ik met anderen in zee nu.
ISOPROFS is zeker geen professioneel bedrijf. Het simpelste karwei van een opdracht, het geven van advies en een planning voor de werkzaamheden, kunnen zij niet nakomen.
😡😡😡😡😡

Uitgevoerd op 19-07-2022

Richard

Muur isoleren

Komen afspraken niet na.

gisteren 1 februari zouden ze komen. Werd om half 8 gebeld dat er een zieke monteur was.Dat kan, maar zou diezelfde ochtend gebeld worden voor nieuwe afspraak. Niet dus , zelf geprobeerd maar na 40 minuten wachten opgegeven. Ze werken via Essent en bij hun klacht ingediend. Werd belooft dat vandaag werd gebeld. Einde dag zelf maar gebeld omdat zij dat niet deden en na ruim half uur eindelijk iemand aan de lijn. Na afspraak over ruim 2 weken, terwijl ze beloven ook via vertegenwoordiger binnen 1 maand werk uit te voeren. Is dadelijk bijna 2 maanden verder, ook zou afspraak na tekenen offerte binnen 24 uur zijn, werd 10 dagen later. Moet nu 2 dagen verlof inleveren hun gerotzooi. Kortom bedrijf komt eigen afspraken nooit na en zijn nergens toe bereid om mee te denken in oplossingen of tegenmoet komingen.

Uitgevoerd op 01-03-2022

D.

Dak isoleren

Slechte communicatie. Slordig werk

Buren hebben spouw geïsoleerd. Er zijn geen spouwborstels geplaatst, zodat er in onze spouw ook isolatiemateriaal terecht gekomen is wat wij niet willen. Beloven om een afspraak te maken om dit te verhelpen, maar meerdere keren bellen en mailen: Isoprofs laat niks van zich horen.
Na afloop van het isoleren ligt er isolatiemateriaal in onze tuin, wordt niet opgeruimd. Bij de buren is een muur met scheuren in de stenen geïsoleerd en zijn na afloop niet alle boorgaten gedicht. Ik zou nooit voor dit bedrijf kiezen vanwege de superslechte communicatie, loze beloftes( we bellen u vandaag of morgen terug, we mailen u voor 18 uur , allebei nooit gedaan) en het slordige werk wat geleverd is

Uitgevoerd op 17-09-2021

Jan

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

Afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Binnen het afgesproken tijdsblik niemand mogen ontvangen. Na het verstrijken van de tijd zelf gebeld met Isoprofs. Ik zou terug gebeld worden. Dit is niet gebeurd. Hierna een mail verzonden waar ook niet op wordt gereageerd. Zeer slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen. Ik ga wel op zoek naar een andere bedrijf.

Uitgevoerd op 11-10-2021

T

Afspraak voor offerte

Afspraak

Komt veel te laat en laat niets weten. Alsof klante zeeën van tijd hebben

Uitgevoerd op 26-07-2021

Pim

offerte

Offerte , slecht achter gelaten

Na gat boren in de gevel, door de rode steen slecht zwart afgestopt. Helaas te laat ontdekt. Bij de andere bedrijven heb ik er bij gestaan. Ieder ander bedrijf netjes in de voeg en keurig afgewerkt. Ik was te naïef om te denken dat dit ook wel goed zou komen.
Ik hoefde volgens de vertegenwoordiger helemaal geen isolatie , was voldoende wat er aanwezig was. Al de oude isolatie moest er eerst uit ,dat kost dan ..m2, dan moest er nieuwe in dat kost dan ..m2. De kruipruimte hoefde al helemaal niet zat zeker 20 cm isolatie tegen de vloer. Mocht ik het toch willen , moest al het oude verwijderd worden. Mijn oordeel is dat deze mijnheer er helemaal geen zin in had om dit huis te isoleren , was maar 1 huisje natuurlijk. Al met al moet ik helaas concluderen dat ik dit bedrijf niet kan aanbevelen.

Uitgevoerd op 30-03-2021

Irene

Muur isoleren

Onprofessionele aanpak

Ga alsjeblieft niet in zee met Isoprofs.
1. Het duurt weken (en 7x bellen) voor je uberhaupt een afspraak voor uitvoeren van werkzaamheden met ze kunt maken, terwijl werd beloofd dat het binnen 4 weken zou kunnen;
2. Offerte klopte van geen kanten: verkeerde boordiameter, te weinig oppervlakte berekened en ook toch kans op verzakking volgens de monteurs, dus moesten we toch parels met lijm ipv de gewenste glaswol;
3. Bij aankomst van de monteurs kon dus het werk niet worden uitgevoerd op afgesproken dag. Isoprofs zou diezelfde week nog bij mij terugkomen, persoonlijk maar...;
4. Ik krijg een algemene mail voor een nieuwe afspraak (welke pas kon in feb) en wordt gebeld door een eigenwijze medewerker die van niets weet en zegt dat ik maar op zijn bellijstje sta. Isoprofs doet dus totaal geen moeite om de situatie persoonlijk af te handelen we komen weer onderop de stapel.

Uitgevoerd op 06-01-2021

G.J.

Vloer isoleren

Ga niet in zee met deze partij!

Niet alleen onder de vloer maar ook in de huiskamer werd isolatiemateriaal gespoten. Voor de klus hebben we nog gevraagd of we huiskamer moesten afdekken, dit was niet nodig. Klacht wordt gewoon niet gehoord of opgelost door deze zogenaamde isoprofs die zich beter iso-amateurs kunnen noemen.

Uitgevoerd op 17-01-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isoprofs B.V.