Loading...

Over Janssen en Zeestraten gevelverzorging/straalbedrijf

Janssen & Zeestraten Gevelrenovatie heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie en beschikt over deskundig personeel en moderne apparatuur, zodat we elke gevelrenovatie vakkundig kunnen uitvoeren. Wij werken met de laatste technieken en hanteren de VCA veiligheidsnorm. Hierdoor bent u verzekerd van een goede en veilige uitvoering van het werk. Het aanzicht van een gevel is bepalend voor de waarde van een gebouw.Het onderhoud van gevels is dan ook een specialisme waarbij vakkennis en kwaliteitsbeheersing van het grootste belang zijn. De uitvoering door niet specialisten kan leiden tot onherstelbare bouwschades en vermindering van de waarde van het onroerend goed.

Janssen & Zeestraten Gevelrenovatie is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en restauratie van de buitenschil van gebouwen.

Door deze combinatie van vakkennis, praktijkervaring en gecontroleerd kwaliteitssysteem is renovatie of restauratie van elke gevel bij Janssen & Zeestraten Gevelrenovatie in vertrouwde handen.

Het werkgebied van Janssen & Zeestraten Gevelrenovatie is Limburg.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Bert

Gevels reinigen of renoveren

Janssen en Zeestraten gevelverzorging/straalbedrijf

Aanbevolen door klant

Afspraken worden stipt nagekomen

geven goed en kundig advies, zijn ook behulpzaam met eventuele wensen en zorgen voor een goede afhandeling

Uitgevoerd op 05-01-18

Vraag offerte aan bij Janssen en Zeestraten gevelverzorging/straalbedrijf