KdW Schilders

9.5 (14 Reviews )
Offerte's vergelijken
KdW Schilders

Deel dit bedrijf

Over KdW Schilders

KdW Schilders is het meest gepassioneerde schildersbedrijf van Breda en omgeving! Dat is ook niet zo gek als je weet dat het ontstaan is vanuit de passie voor schilderen en ondernemen. Een gouden combinatie en een garantie voor succes.

KdW Schilders gelooft in vakmanschap. Daarom werken we uitsluitend met de beste materialen en technieken. We stunten niet met lage prijzen, maar zorgen voor een super strak resultaat met jarenlange garantie.

KdW Schilders staat voor een obsessieve focus op enthousiaste en loyale klanten. Met onze collega’s en partners werken we keihard en netjes om onze klanten te verwonderen.

We hebben maar één doel: onze klanten blij maken! Het is onze roeping. Ons bestaansrecht. Wij verstaan hieronder dat de verwachting van de klant dusdanig wordt overtroffen, dat hij of zij ons aanprijst bij vrienden en familie.

Reviews (14)

Schrijf een review
10
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Vakkundig en nauwkeurig schilderwer

KdW schilders is aan te bevelen omdat ze goed advies geven en super strak schilderwerk leveren. Bovendien repareren ze houtrot als dat nodig is. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Uitgevoerd op 05-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Jan,
Bedankt voor uw goede review over KdW Schilders. Fijn om te lezen dat ze u ook zo goed geholpen hebben met het houtrot!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Goed werk goede service

We hebben een hele goede ervaring met het laten schilderen van de buitenkant van ons huis. Netjes en schoon gewerkt, komt zijn afspraken en tijden na en een goede service!

Uitgevoerd op 05-11-18

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Kundig, vriendelijk en klantgericht

Gedreven en gepassioneerde schilder met kennis van zaken. Luistert naar de klant en geeft goede adviezen. Daarnaast zijn ze niet te beroerd wat extra te doen voor de klant en leveren wat ze beloven. Zeer prettig om zaken mee te doen.

Uitgevoerd op 12-03-18

Bekijk alle beoordelingen