Loading...

Over Kenko Bestratingen

uw huis verdient een mooie tuin! Een mooie tuin is een verrijking van uw leefomgeving en een waardevermeerdering voor uw huis. Een heerlijke plek om tot uzelf te komen en te relaxen. Denk daarom van te voren aan alle mogelijkheden.

Ook het balkon of dakterras worden vaak vergeten. Terwijl u met een paar (kleine) aanpassingen een groot verschil kunt maken!

Dus bent u uw bestaande bestrating zat, moet uw bestaande bestrating worden opgehoogd of uitgebreid, of wilt u iets nieuws of is uw bestrating nodig aan vervanging toe? Dan bent u bij Kenko Bestratingen aan het juiste adres.

Bij bestrating denkt men vaak aan grote oppervlaktes en een saaie uitstraling, integendeel! Kenko Bestratingen geeft een nieuwe draai aan het bestraten van uw terras of tuin, tegenwoordig bestaan er veel verschillende materialen. Samen met u komen wij tot een nieuwe bestrating, die op uw wensen is aangepast.

Wij leveren diverse bestratingsmaterialen zoals stenen, tegels, zand, grind, tuinaarde, verharding etc. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Indien u meer informatie wenst betreft de mogelijkheden en prijzen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Review (1)

Een vakman die zijn afspraken nakomt.

Kenko heeft onze tuin aangelegd, en wat een vakman is hij. Vanaf begin tot eind duidelijkheid, en een eerlijke prijs. Geen moment spijt van gehad, en wij zijn inmiddels aan het genieten van onze nieuwe tuin.

Uitgevoerd op 08-02-2024

Vraag offerte aan bij Kenko Bestratingen