Loading...

Over Kozion BV

U wilt uw kozijnen, ramen en/of deuren vervangen? U hebt een nieuwbouwwoning gekocht en zoekt daarvoor bijpassende, duurzame kozijnen, ramen, deuren en/of een schuifpui? Of misschien wilt u een dakkapel plaatsen? In al die gevallen bent u bij Kozion aan het juiste adres.

Wij beweren niet dat we de goedkoopste zijn als het om kozijnen gaat. Maar dat willen we ook niet. Als het gaat om kozijnen is de kwaliteit namelijk veel belangrijker, vinden wij. Een kozijn hoort perfect te passen, moet goed isoleren en voldoen aan alle veiligheidskeurmerken. Het moet stevig zijn, netjes afgewerkt worden en jarenlang meegaan, zonder dat u er enig omkijken naar heeft.

Maar het is wel zo fijn als u daar niet al teveel voor hoeft te betalen. Daarom zorgt Kozion wel voor de scherpst mogelijke prijzen. Doordat wij niet aan één fabrikant gebonden zijn kunnen wij voor elke situatie verschillende mogelijkheden vergelijken en samen met u de beste oplossing kiezen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Sïmone

Voorbereidingen

Kozion BV

Aanbevolen door klant

Voorbereiding voordeur, overkapping

Tijdens de voorbereiding werden we goed ingelicht wat de mogelijkheden zijn. Maurits heeft ons daar bij geholpen. En goeie advies gegeven wat wel kan en niet. Hij hield rekening mee met mijn wensen. Samen hebben het besproken en goed afgerond.
Service en klantvriendelijkheid, goed.
We kregen zelfs doos mee van hun eigen merk bier.
Thx het smaakte goed.

Uitgevoerd op 08-09-2023

Thijs

Kozijnen plaatsen of vervangen

Kozion BV

Aanbevolen door klant

Professioneel nauwkeurig en netjes

Onze positieve ervaring begint al bij de verkoop. Duidelijk wordt alles uitgelegd en besproken. De afwerking in de showroom is ook duidelijk hun visitekaartje. De vakmannen van de montage hebben deze week hun kunnen laten zien en het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden. Ze werken snel, netjes, schoon en nauwkeurig. Of wij Kozion aan raden? Ja, dat doen wij zeker!

Uitgevoerd op 12-10-2020

Jos

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Kozion BV

Aanbevolen door klant

Nette harde werkers!

Het was (erg) koud buiten maar de heren van Kozion werkten keihard door. Van de dakkapel tot de benedenverdieping nieuwe kozijnen en alles zit er keurig netjes in. Wij zijn meer dan 100% tevreden.

Uitgevoerd op 28-02-18

G.

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Kozion BV

Aanbevolen door klant

Kozion Eindhoven aanrader

afgelopen week zijn er bij ons in Geldrop op de 1e etage nieuwe ramen geplaatst. Van ontvangst in de showroom tot en met de montage 100 punten!!!

Uitgevoerd op 17-07-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Kozion BV