Loading...

Over Kroon Isolatiegroep

Kroon Isolatiegroep is een gerenommeerd isolatiebedrijf met ruim 15 jaar ervaring in isolatiewerkzaamheden. Bij Kroon Isolatiegroep vind u alles onder één dak; Isolatieadvies, het isoleren van de woning en het ondersteunen in mogelijke subsidies of financiële regelingen die beschikbaar zijn voor woningisolatie. Waarom isoleren? Woningisolatie helpt de warmte in de winter vast te houden en de koelte in de zomer te behouden. Dit betekent dat er minder verwarming en koeling nodig is om een comfortabele binnentemperatuur te handhaven, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Tevreden klant

Bij het informeren al een snelle reactie mogen ontvangen, prijs was beduidend beter dan de andere prijsopgaves die ik heb mogen ontvangen.

Over de service ben ik ook zeer goed te spreken. Medewerkers waren vriendelijk en gedroegen zich professioneel , na het isoleren werd alles weer netjes achter gelaten.

Kan hen alleen maar aanraden.

Uitgevoerd op 04-12-2023

Vakkundig en klantvriendelijk

Na het inwinnen van vakkundig advies een goede offerte gekregen met veel informatie. Prijs en kwaliteit kloppen bij dit bedrijf helemaal. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en de adviseur die komt weet waar hij het over heeft en communiceert dit goed door naar de uitvoerders. Wij zijn erg tevreden met de afgenomen spouwmuur en vloerisolatie werkzaamheden. Ik heb ervoor gekozen om de subsidie ook door Kroon te laten afwikkelen. Dikke pluim voor dit bedrijf en hun manier van werken.

Uitgevoerd op 04-12-2023

Vraag offerte aan bij Kroon Isolatiegroep