Loading...

Over Lammertink Isolatie

Premium partner

Lammertink Isolatie is uw gespecialiseerde partner in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Als onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf staan wij voor goed, eerlijk advies en een prettige samenwerking. Het is niet voor niets dat Lammertink Isolatie met gepaste trots de hoogste klanttevredenheid van Nederland heeft. Dak-, zoldervloer-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie; Lammertink Isolatie heeft alles in huis om uw woning van top tot teen te verduurzamen. Om u te helpen bij uw isolatiekeuze, komen wij graag vrijblijvend voor een adviesgesprek langs. Een goed geïsoleerde woning resulteert in een constant warmteklimaat, waardoor het energieverbruik en de daarmee gepaarde kosten aanzienlijk zullen dalen. Al onze producten zijn gecertificeerd en zijn geselecteerd op hun vochtdoorlatendheid en temperatuurwerend vermogen.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
29.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (50)

martijn

Dak isoleren
Geverifieerde klant

lammertink isolatie

voor 1250 alles komen isoleren vind ik n topprijs

Uitgevoerd op 18-04-2024

JP

Muur isoleren
Geverifieerde klant

Muur isolatie.

Bij dit bedrijf heb ik een goed advies gehad nadat ze in de muur hebben gekeken.
Het advies is, niks doen want de isolatie die er ingebracht is 1977 voldoet nog uitstekend en de ruimte die nog in de spouw zit is te weinig om er wat mee te doen . Mijn complimenten voor dit bedrijf, voor de goede service en advies. J.P.Wassenaar

Uitgevoerd op 08-12-2023

Robert

Vloer isoleren

Meer dan geweldig en super netjes

We hadden al gehoord van anderen dat Lammertink bekend staat om zijn kwaliteit en klantgerichtheid.
Klopt helemaal. Keurige werknemers, advies gevend en netjes alles afwerken.
Toevallig kwam er tijdens het werk onaangekondigd een (onafhankelijk) inspecteur van een overkoepelende instelling aan de deur voor een steek-controle op de werkzaamheden van gecertificeerde isolatie bedrijven.
Letterlijk alles werd gecontroleerd (materiaalmonster, apparatuur etc) en de inspecteur maakte de opmerking “dit gaat helemaal zoals het behoort te gaan”. Ik begreep dat veel bedrijven in deze branche niet gecertificeerd zijn. Echter…..Lammertink voldoet aan alle gestelde normen (ook het volgen van bijscholing).
Ik kan dus maar één ding zeggen : “Voor isolatiewerkzaamheden ben je bij Lammertink écht aan het beste adres”
Bedankt Dennís, Ronaldo en Bram voor jullie vakmanschap.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Danny

Buitengevel isoleren
Geverifieerde klant

Vriendelijke jongens

Vriendelijke en vakbekwame jongens. Namen zelfs even de moeite om te bellen van te voren over de tijd van ankomst.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Feli

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Nu de energieprijzen de pan uitvliegen wil ik graag aan iedereen dit bedrijf aanbevelen. 2 jaar geleden hebben zij de spouwmuren van mijn 70-jarige huis geïsoleerd en eigenlijk direct al was het warmer in huis en kon de verwarming een stuk lager. Hierdoor heb ik een relatief lage gasrekening. Gisteren is weer een medewerker geweest, omdat mijn keuken zo koud was en ik in de veronderstelling leefde, dat ik die toentertijd niet mee had laten nemen in de isolatie. Hij is serieus en vriendelijk op mijn klacht ingegaan. Zag eigenlijk meteen dat deze ook behandeld was, maar heeft het ook voor mij duidelijk gemaakt door in de muur te boren. Kou komt hoogstwaarschijnlijk door de ramen naar binnen. Als enige ramen van het huis zijn deze niet met dubbel glas. Ik ben ook nu weer heel dankbaar voor dit vriendelijke en kosteloze advies.
Kortom: een Topbedrijf !

Uitgevoerd op 28-09-2022

Jan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Perfect voor elkaar

Hele traject was gewoon goed. Adviseur heeft alles goed uitgelegd en onderbouwd, het gevoel was direct goed. Daarna met de planner gesproken die samen met mij een geschikt moment vond voor de uitvoering. De heren begonnen om 7:30 met isoleren en namen ook de tijd voor een kop koffie. De uitvoering was goed en daarna hebben ze alles netjes opgeruimd. Zoals hun slogan luidt: Perfect voor elkaar!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Jo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Net bedrijf, komt afspraken na

Professionals, zeer netjes, alles zoals afgesproken. Fijn aardige medewerkers.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Cees

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuurisolatie

Binnen een week na aanvraag kwam yannick bij ons voor het advies gesprek. Yannick was zeer duidelijk en open met zijn informatie. We mochten zelf meekijken in de spouw dat gaf echt vertrouwen. Na zes weken kwamen Robin en Antoine onze spouw isoleren. En ook Robin had echt kennis van zaken. Na overleg hoe het gedaan zou worden gingen de heren aan het werk. Er werd hard en netjes gewerkt om voor de storm klaar te zijn. En....dat is gelukt. Wij genieten van onze geïsoleerde muren, we merken wel degelijk verschil. Warmer, droger en stiller. Jongens allemaal hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Lammertink Isolatie