Loading...

Over Levebo kozijnen en deuren

Levebo kozijnen en deuren is een gespecialiseerd bedrijf in kunststof en aluminium kozijnen.
Wij zijn officieel dealer van het merk Profel. Profel is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise en is actief in Nederland en België.

Wij streven naar een hoogwaardig kwaliteit met een persoonlijke aanpak, klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plek. Wij werken met enthousiaste en ervaren vakmensen die een professionele aanpak hebben.

In onze uitgebreide showroom kunt u geheel vrijblijvend langskomen om het kozijn uit te kiezen die bij uw woning past. Om het perfecte resultaat te bereiken is goed overleg cruciaal. Wij kunnen u goed adviseren met onze uitgebreide profielen uit de showroom, zodat u een duidelijk beeld heeft.

Levebo onderscheidt zich ten opzichte van andere leveranciers door een zeer uitgebreid assortiment te kunnen aanbieden op het gebied van zowel kunststof als aluminium kozijnen. Deze zijn eventueel ook te combineren.
Dus zijn uw kozijnen toe aan vervanging of wilt u een aanpassing aan uw woning, denk hierbij aan bijvoorbeeld: een schuifpui, openslaande deuren, dakkapel, buitendeuren, rolluiken en horren, dan bent u hiervoor bij ons aan het goede adres.

Bent u nieuwsgierig naar de profielen die wij aanbieden of naar afgeronde projecten? Kijk dan eens op onze website of Facebook account! Hier vindt u veel voorbeelden.

https://www.levebo.nl/
https://www.facebook.com/levebokozijnendeuren/

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

C.

offerte vragen
Aanbevolen door klant

op tijd de afspraak nagekomen

Beloofd om de offerte de volgende dag al klaar te hebben. Contact heel plezierig en voorkomend.

Uitgevoerd op 10-08-2022

Sandra

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Ze zijn erg provisioneel

Ze zijn Netjes volgens afspraak, meedenkend met de klant komen met suggesties.
Ik ben echt verkocht aan deze bedrijf alle klussen die wij in de toekomst gaan uitvoeren zal ik met deze bedrijf gaan doen onterend kozijnen deuren ramen overkapping enzovoort, natuurlijk
Wat ik mooi vind aan Alex en Henk en de rest van hun collega’s, is dat ze gewoon willen dat ik blij bent met mijn beslissing, ik kan ze ten alle altijd bellen voor vragen of veranderingen,
Ze komen gerust langs.
En ze zijn waard we ze beloven, ik vind hun niet duur voor wat ze leveren, er zijn natuurlijk bedrijven die minder vragen, maar uit ervaren kan ik je garanderen dat je hier geen spijt van zult krijgen.

Ik ben er verliefd op deze manen geworden

Uitgevoerd op 03-02-2020

Vraag offerte aan bij Levebo kozijnen en deuren