Loading...

Over Levebo kozijnen en deuren

Levebo kozijnen en deuren is een gespecialiseerd bedrijf in kunststof en aluminium kozijnen.
Wij zijn officieel dealer van het merk Profel. Profel is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise en is actief in Nederland en België.

Wij streven naar een hoogwaardig kwaliteit met een persoonlijke aanpak, klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plek. Wij werken met enthousiaste en ervaren vakmensen die een professionele aanpak hebben.

In onze uitgebreide showroom kunt u geheel vrijblijvend langskomen om het kozijn uit te kiezen die bij uw woning past. Om het perfecte resultaat te bereiken is goed overleg cruciaal. Wij kunnen u goed adviseren met onze uitgebreide profielen uit de showroom, zodat u een duidelijk beeld heeft.

Levebo onderscheidt zich ten opzichte van andere leveranciers door een zeer uitgebreid assortiment te kunnen aanbieden op het gebied van zowel kunststof als aluminium kozijnen. Deze zijn eventueel ook te combineren.
Dus zijn uw kozijnen toe aan vervanging of wilt u een aanpassing aan uw woning, denk hierbij aan bijvoorbeeld: een schuifpui, openslaande deuren, dakkapel, buitendeuren, rolluiken en horren, dan bent u hiervoor bij ons aan het goede adres.

Bent u nieuwsgierig naar de profielen die wij aanbieden of naar afgeronde projecten? Kijk dan eens op onze website of Facebook account! Hier vindt u veel voorbeelden.

https://www.levebo.nl/
https://www.facebook.com/levebokozijnendeuren/

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
2-5
medewerkers
10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden