Loading...

Over Lumex

Lumex Zon BV is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen. Door onze kwaliteit zijn wij nu ook installateur van Vereniging Eigenhuis, welke alleen de beste installateurs aan zich bindt.

Het bedrijf onderscheidt zich door de nadruk te leggen op hoogwaardige kwaliteit, snelle levering, hoogwaardige producten, werken veilig en goed personeel.

Het doel van Lumex Zon BV is om de overgang naar duurzame energie te versnellen en klanten te helpen om te besparen op hun energierekening. Met een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie biedt Lumex Zon BV hoogwaardige zonnepaneelsystemen en professionele installatiediensten aan particuliere klanten in Nederland.

Het bedrijf beschikt over goed opgeleid en ervaren personeel dat de klanten met professionele installatiediensten ondersteunt. Lumex Zon BV werkt met hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat de zonnepaneelsystemen de hoogste kwaliteit hebben en optimaal presteren.

Lumex Zon BV neemt graag de verantwoordelijkheid voor het hele proces van A tot Z, zodat klanten kunnen genieten van een zorgeloze en professionele installatie-ervaring. Het bedrijf werkt nauw samen met de klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen en biedt op maat gemaakte oplossingen om aan hun specifieke vereisten te voldoen.

Het bedrijf hecht veel belang aan veiligheid en werkt volgens de hoogste normen op het gebied van gezondheid en veiligheid. Lumex Zon BV heeft de benodigde kwalificaties en certificeringen om ervoor te zorgen dat alle installaties voldoen aan de relevante voorschriften en normen.

Al met al is Lumex Zon BV een betrouwbare partner voor particuliere klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige zonnepaneelsystemen en professionele installatiediensten. Het bedrijf biedt een zorgeloze ervaring van begin tot eind en staat klaar om klanten te helpen bij het bereiken van hun duurzame energiedoelen.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven