Loading...

Over Marzouk Elektrotechniek & Algemeen onderhoud

Ik heb jarenlange ervaring bij een groot installatie bedrijf opgedaan en heb verschillende cursussen gevolgd waaronder : Vakbekwaam persoon NEN 1010 en kennis en vakmanschap op het gebied van de laagspanningstechniek NEN -EN 50110-1. Het meten en inspecteren van bestaande installaties en veilig werken aan laagspanning installatie NEN 3140. Ik ben in het bezit van veiligheidsdiploma voor operationeel leidinggevenden VCA. Bij mijn bedrijf kunt u terecht voor onder andere: - De aanleg, het vernieuwen en veranderen van groepenkasten met aardlekschakelaars, - De aanleg, het vernieuwen en veranderen van stopcontacten en lichtcontactpunten, - Bekabeling van televisie en / of computer apparatuur en bekabeling voor uw tuinverlichting, - Installatie camera bewaking en voor aanpassing van elektra bij de keukenplaatsing en vernieuwing volgens de eisen van de keukenleverancier. Eventueel voeren wij onze werkzaamheden uit in overleg met uw aannemer. Voor eventuele vragen bent u altijd welkom om contact op te nemen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2007
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (17)

Ulrik

Elektra aanleggen of vervangen
Geverifieerde klant

Klus goed opgelosst

Hij is afspraken nagekomen en alles goed opgelost met de nodige ervaaring.
Erg tevreden. Aan te raden.

Uitgevoerd op 12-12-2023

Jeroen

Elektra aanleggen of vervangen
Geverifieerde klant

Goed en snel werk

Marzouk was duidelijk en snel met de communicatie en vragen die ik had. Een afspraak was ook snel gemaakt en daar was hij heel flexibel in naar mijn mening. Het geleverde werk was snel, goed en netjes. Heel tevreden over het werk wat Marzouk heeft geleverd.

Uitgevoerd op 11-11-2023

Aanbevolen door klant

Plaatsen 2-fase groep in meterkast

Marzouk is een professionele, vriendelijke en vakbekwame electricien die ik aan iedereen kan aanraden.
Heeft een een 2-fase aansluiting tbv een inductiekookplaat in mijn meterkast geïnstalleerd. Ik kreeg de kookplaat vervolgens echter niet aan de praat, Marzouk is nogmaals langsgekomen, heeft van alles nagekeken en kwam erachter dat het 2-fase apparaat niet goed bleek te werken. Hij heeft, volledig onder garantie en zonder enige vorm van discussie een nieuwe besteld en is deze 2 dagen later komen installeren. Samen gecheckt of de kookplaat werkt, top!
Dit type vakman is schaars, niets dan lof.

Uitgevoerd op 14-07-2023

Aanbevolen door klant

Vervangen of uitbreiding stoppenkast?

Uitgevoerd op 14-07-2023

Aanbevolen door klant

Vervangen meterkast en stroom keuken

Uitgevoerd op 30-06-2023

Aanbevolen door klant

Totale aanleg van nieuwe elektra in supermarkt

Uitgevoerd op 22-05-2023

Aanbevolen door klant

Appartement verbouwing, elektra aanleggen, deuren monteren, vloeren leggen, schilderwerk, elektra in de tuin en kantoor renovatie

Uitgevoerd op 22-05-2023

Aanbevolen door klant

Aanleg krachtstroom en doorstroomverwarmer

We zijn zeer tevreden over Marzouk. Hij heeft de elektra keurig aangegd en er voor gezorgd dat de leidingen zijn weggewerkt.

Uitgevoerd op 15-03-2022

Bekijk alle beoordelingen