Loading...

Over Multi

Bij Multi geloven we in the green way of living: oftewel, bewust stappen ondernemen richting een duurzame toekomst. Duurzaamheid is namelijk niet iets ontastbaars wat bij grote partijen ligt, maar iets wat heel eenvoudig thuis in jouw dagelijkse leven begint. De kern van the green way of living omvat groene energie opgewekt uit de zonnepanelen op jouw dak. Deze groene energie belast het klimaat niet en biedt daarnaast binnen de huidige energiecrisis dé manier om zelf te touwtjes in handen te hebben. Zo heb je grip op je situatie en op de kosten!

Multi is gespecialiseerd in het aanbieden van zonnesystemen met een hoog rendement en een sterke betrouwbaarheid. We kijken naar jouw individuele situatie en bieden je op basis daarvan de beste fit, zo worden de installaties op maat gemaakt en geïnstalleerd door een gecertificeerde expert bij jou uit de regio. Op deze manier verbinden wij onze green passion aan de moderne mens van nu. Wij geloven namelijk in het kunnen maken van een verschil in een wereld die gericht is op korte termijn beloningen en maatschappelijke kwesties geleid door een winstoogmerk. En dat verschil begint bij jou.

Niet alleen een duurzame toekomst maar ook een duurzame relatie met onze jou is voor ons essentieel. Met behulp van ons jonge en gedreven team zetten wij ons in om de green way of living zo laagdrempelig en passend mogelijk binnen jouw leven te maken. Binnen onze service ligt de focus dan ook op jou: dit omvat een snelle reactie op je vragen, advies met betrekking tot alles wat te maken heeft met duurzaamheid en transparante afspraken. Zo bouwen wij samen met jou aan een groen Nederland en een langdurige duurzame relatie!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten om jouw green journey te starten!

Kenmerken

1.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

B.

Zonnepanelen installeren

Multi

Aanbevolen door klant

Erg net en deskundig gewerkt,

Wij hebben in December 15 zonnepanelen laten plaatsen van Zonduurzaam.

Vanaf begin tot eind zijn we goed begeleid en eigenlijk geen hobbels in de weg tegengekomen. Ik ben vooral tevreden met de kwaliteit van het systeem en de zekerheid die Zonduurzaam bied buiten het installeren om.

Er is eerlijk gezegd weinig afgeweken van het eerste verkoop gesprek dat ik met een van de verkopers heb gehad, tot de laatste punten m.b.t. opleveren. Dank voor de goede zorgen!

Uitgevoerd op 21-12-2022

Vraag offerte aan bij Multi