Loading...

Over Multikozijn Spakenburg B.V.

Multi Kozijn Spakenburg is al jarenlang een begrip in uw regio en gespecialiseerd in de levering en vakkundige montage van onder andere kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, stalen kozijnen, Hörmann garagedeuren, veranda’s, zonwering, balkonbeglazing, dakkapellen, vouwwanden, gevelbekleding en nog veel meer.

Onze producten verbeteren de kwaliteit van uw woning en maken van goed wonen, beter wonen. Kom vrijblijvend alle mogelijkheden op uw gemak bekijken. U bent van harte welkom in onze ruime showroom op de Haarbrug 6 in Bunschoten. Ons professionele, vakkundige en gedreven team staat voor u klaar om u te assisteren. Zij adviseren u graag rondom bijvoorbeeld het plaatsen van kunststof ramen, kunststof deuren, een dakkapel of veranda.

Als partner van Select Windows profiteren wij van gezamenlijk inkoopvoordeel bij diversen leveranciers en alles op het gebied van producttrainingen en marketingondersteuning. Select Windows is een, soft-franchise, marketingorganisatie en biedt een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma: kunststof kozijnen, dakkapellen, balkonbeglazing, vouwwanden, garagedeuren, veranda’s en binnenzonwering.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (5)

Schrijf een review

Anouska

kozijnen vervangen

waterschade na vervanging kozijnen

Door multikozijn hebben we de kozijnen laten vervangen naar eentje met kunststof.
Na de verbouwing zagen we dat de verwarming niet goed in de hengsels hing en hadden we waterschade in de muur, wat bleek, tijdens de verbouwing was de radiotor verplaatst waarbij de leiding beschadigd was en bij de muur lekte. Direct een mailtje gestuurd, maar hier werd niet op gereageerd. Na veel bellen uiteindelijk multikozijn te pakken gekregen, die de schade hoorde en een loodgieter stuurde die het geheel netjes maakte. Na een maand kregen we de rekening van de reparatie.....

Uitgevoerd op 03-02-2020

Harro

Dakraam plaatsen of vervangen

Kwaliteitszorg na afloop matig.

In juni 2020 probleem geconstateerd met een Fakro Dakraam. Probleem gemeld bij Multikozijn en geen reactie. Na wederom melden is er eind juli 2020 een monteur langs geweest die geen oplossing zag en probleem zou doorgeven aan Fakro. 7 september 2020 contact met Fakro opgenomen en probleem is nog niet gemeld door Multikozijn. Afspraken worden niet nagekomen. Communicatie met klant vindt niet plaats. Kwaliteitszorg laat te wensen over.

Uitgevoerd op 19-09-2017

dick

Grote schuifpui en drie ramen vervangen.
Aanbevolen door klant

Super produkten en montage.

Het is natuurlijk een heel traject, naar de showroom, uitzoeken, offerte, nameten en uiteindelijk plaatsen. Maar het is heel goed gegaan, en daar zijn wij zeer tevreden over. Ook de montage is zeer vakkundig gebeurd, door de heer Michel Kanters en zijn collega Roberto. Wij zijn nu toe aan het genieten van deze prachtige produkten!

Uitgevoerd op 10-04-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Multikozijn Spakenburg B.V.