Loading...

Over Nedko Kozijn

Nedko Kozijntechniek startte in 1991 met de productie van kunststof kozijnen van het merk Schüco. In deze beginjaren produceerde Nedko Kozijntechniek (toen nog onder de naam ELN Kunststoftechniek) alleen kunststof kozijnen voor de eigen verkoop- en montageafdeling.

Inmiddels produceren zij voor vele bedrijven in Nederland. Ook de particuliere markt heeft de laatste jaren een explosieve groei meegemaakt. Enkele redenen hiervoor zijn: Nedko heeft alles in eigen beheer: Een eigen verkoopafdeling met verkopers met jarenlange ervaring. Zij beschikken over een moderne eigen productielijn waardoor de kozijnen betaalbaar zijn. Het bedrijf heeft eigen montagemedewerkers die intern en door het VKG zijn opgeleid. En uiteraard: een eigen serviceafdeling die 7 dagen per week inzetbaar is.

Strenge eisen
Nedko is VKG gecertificeerd (een overkoepelend orgaan dat controleert of haar leden aan de strenge kwaliteitseisen qua productie en montage voldoet). Nedko werkt samen met het energiebespaarfonds, waarmee u gunstige overheidsfinanciering kunt krijgen met een extreem lage rente. En bij Nedko betaalt u nooit vooraf!

Voordelen
Wilt u geen onderhoud meer aan uw kozijnen, nooit meer schilderen? Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Even schoonmaken tijdens het reinigen van de ramen is genoeg. Uw woning isoleren, dus geld besparen? Kunststof kozijnen zijn isolerend en indien u kiest voor dubbele beglazing kunt u veel geld besparen. Wilt u in plaats van tuindeuren een mooie schuifpui? Tuindeuren nemen vaak veel ruimte in. Door een mooie schuifpui te plaatsen creëert u niet alleen ruimte maar trekt u uw tuin bij uw woonkamer aan. Een mooie blikvanger als voordeur? Nedko heeft een keuze uit meerdere mooie, goed isolerende voordeuren. Nedko Kozijn heeft als motto: alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten en dat natuurlijk voor de beste prijs!

Kenmerken

3.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 1993
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (7)

Marnix

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prettige contact, vakbekwaam

Kan niet anders zeggen dat er een prachtig passend kozijn in de stijl van de overige kozijnen is gemaakt en erg netjes is geplaatst en afgewerkt in een oude brokkelige muur. Chapeau!!

Uitgevoerd op 16-12-2019

hans

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

op tijd volgens afspraak

zeer goede uitleg

Uitgevoerd op 14-01-2019

O

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima op tijd en heel vakkundig

Goed advies, er wordt netjes gewerkt en alles wordt netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 14-01-2019

Michel

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes geleverd en geplaatst

Het is van verkoop tot levering netjes en volgens alle afspraken verlopen

Uitgevoerd op 21-01-2020

Han

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Komt vertrouwd over

Advies, technisch en prijs is goed, niet opdringerig

Uitgevoerd op 10-01-2020

Theo

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd

Goed en netjes werk op tijd. Goede combinatie. Vriendelijk en hulpvaardig. Komen afspraken na.

Uitgevoerd op 28-11-2019

Jolene

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

top service

Vanaf het begin tot aan het eind goeie service gehad. Ze denken mee en hadden veel geduld met al mijn vragen en zorgen voor de montage. Monteurs waren vriendelijk, respectvol en netjes op tijd. Alles werd ook netjes afgewerkt en opgeruimd. Mooi voor de kerst klaar ook en wij genieten nu. Je merkt wel degelijk het verschil tussen houten en kunstof kozijnen in isolatie. Ons huis warmer en wij horen bijna niets meer buiten. Zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 25-11-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Nedko Kozijn