Loading...

Over Nederlandse Kozijnen- en Glasfabriek B.V.

Nedkozijn biedt consumenten en zakelijke klanten een uniek concept; nieuwe kunststof kozijnen op iedere gewenste maat tegen een absolute bodemprijs. Nedkozijn levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. U kan bij Nedkozijn terecht voor een kelderraampje of voor een heel appartementencomplex! Wij leveren topkwaliteit kunststof kozijnen tegen zéér lage prijzen. Nedkozijn, fabrikant van kunststof kozijnen en isolatieglas, produceert haar producten volgens de huidige geldige normen. En dit betekent met veel aandacht voor het milieu en veiligheid. Onze professioneel gemaakte kozijnen, deuren en isolatieglas zijn van de hoogste kwaliteit! U krijgt zelfs 10 jaar garantie op onze kozijnen! De montage van onze producten kan eventueel door een van onze vakbekwame montageploegen worden uitgevoerd. Door de verwerking van A-kwaliteit producten, moderne productiemogelijkheden en eigen montage is Nedkozijn een leider en voorbeeld in haar branche.

Kenmerken

800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Marc

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Verwachtingen overtroffen

Ze zijn nog bezig, maar ze zijn zo goed dat ik alvast hier een review wil plaatsen. Wij hebben 1,5 jr geleden een huis gekocht waar de kozijnen helemaal op van waren. Deze waren nu echt aan het einde van de latijn.

Wij hebben Nedkozijn de opdracht gegeven om heel de voorgevel te laten doen inclusief keraliet.

Ik heb eigenlijk nog nooit iemand met zo veel passie een kozijn zien vervangen.

Heren zijn met ze 2e, normaal met ze 4e werken heel erg hard en denken mee wat eventueel mooier en beter is.
Ook zijn ze erg beleefd.
Kozijnen die geplaatst zijn zijn van hoge kwaliteit.

Het maken van offertes en aanpassingen is geen probleem en wordt genoteerd.

Mijn verwachtingen waren hoog maar deze zijn meer dan overtroffen.

Uitgevoerd op 08-06-2020

Aanbevolen door klant

Keurig werk afgeleverd heel tevred

Vakmensen hebben het werk geleverd.

Uitgevoerd op 25-10-2020

A.

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Niet tevreden bij gebreken

Ruim 4 jaar geleden hebben wij door Nedkozijn uit Dordrecht in de achtergevel kunststof kozijnen laten plaatsen. Toen wij bij meerdere bedrijven een offerte hadden aangevraagd waren zij de enige die reageerden of althans de moeite namen om het project te komen bekijken. Nu hebben wij een lekkage bij het raam beneden, en had ik het bedrijf gebeld. Allereerst kreeg ik te horen dat de garantie om was en het glas dan betaald moet worden. Het kozijn zit er nog geen 5 jaar, en de lekkage is niet afkomstig van het glas maar de kitafsluiting boven het kozijn. Daarna zou de eigenaar komen kijken. Weer een dag later werd ik gebeld dat ik foto’s moest maken en door kon mailen. De eigenaar zou dan niet komen, maar aan de hand daarvan laten horen wat er te doen valt. Hier hebben wij tot op heden niets meer van vernomen, ook niet nadat ik na een week nog een keer gemaild had.

Uitgevoerd op 08-07-14

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Nederlandse Kozijnen- en Glasfabriek B.V.