Loading...

Over BB-Installatie

Ons verhaal begon met een passie voor klimaatbeheersing en een toewijding aan vakmanschap. Sinds onze oprichting hebben we ons gespecialiseerd in het installeren van airconditioning systemen van topkwaliteit. Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan goed, netjes en persoonlijk werk.

Bij BB Installatie begrijpen we dat het creëren van de perfecte binnenomgeving meer is dan alleen het plaatsen van een apparaat. Het gaat om het begrijpen van uw specifieke behoeften en het vinden van de juiste oplossing die naadloos in uw leven past. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 20% aan consumenten

Reviews (3)

Bram

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Top intallatie!

De mannen van BB-installatie hebben een top installatie achter gelaten. Ik had geen makkelijk verzoek, meerdere offertes gehad. BB-installatie sprong er boven uit. ze denken met je mee vanaf de verkoop tot na de installatie. Denken in oplossingen. Ik raad ze zeker aan!

Uitgevoerd op 15-02-2024

Bo

Airconditioning installeren of vervangen

Komt afspraken na en werk netjes

Er werd dezelfde dag nog contact opgenomen met ons om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak samen gekeken naar de beste oplossing qua airco en locatie van de units. Van de verschillende mogelijkheden de voor- en nadelen besproken.

Op de dag van installatie waren ze keurig op tijd. De airco is netjes geïnstalleerd en daarna een uitleg gekregen over de bediening. Alles werd keurig netjes opgeruimd en schoongemaakt. Net of ze niet geweest zijn.

Gelijk een onderhoudsabonnement afgesloten voor 3 jaar. Elk jaar komen ze units reinigen en controleren.

Uitgevoerd op 26-09-2023

Job

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service, klantvriendelijk

Toen we besloten om een airco te laten installeren, hadden we enkele bedrijven overwogen, maar BB-Installatie stak er met kop en schouders bovenuit. Hun grondige aanpak en toewijding aan klanttevredenheid maakten de keuze gemakkelijk. Onze airco werkt nu perfect, en we hebben geen spijt van onze beslissing.

Uitgevoerd op 15-09-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BB-Installatie