Loading...

Over Gewoon-zonnepanelen.nl

Gewoon-zonnepanelen.nl is de specialist in zonnepanelen in de regio Leerdam en Leeuwarden. Wij komen persoonlijk bij je langs om samen jouw wensen door te nemen en de mogelijkheden af te stemmen. Wij maken ook gebruik van moderne technieken, zoals data analyses, maar persoonlijk contact en advies voert de altijd de boventoon.Wij werken alleen met de beste producten, die de beste prestaties leveren en waar de langste fabrieksgaranties op zit. Wij kunnen daarom de volgende garanties afgeven;


Gewoon 25 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen
Gewoon 25 jaar fabrieksgarantie op de micro-omvormers
Gewoon 20 jaar fabrieksgarantie op de onderconstructie
Gewoon 2 jaar op de montage en installatie


Wie zijn wij:

Wij zijn twee broers die vinden dat de zonnepanelenmarkt te ingewikkeld is geworden, dit gecombineerd met de hoge energieprijzen en de onzekerheid wat dit met zich meebrengt, heeft geleidt tot een overvloed van aanbieders. Dit heeft het voor jou als klant niet makkelijker gemaakt. Door te gaan voor maatwerk en kwaliteit willen wij samen met jou zoeken naar de beste oplossing.


Wij zijn InstallQ erkend en hebben de volgende certificaten:

- Eerste monteur zonnestroominstallaties op het dak
- Monteur zonnestroominstallaties onder het dak (de meterkast)
- Ontwerper en adviseur zonnestroominstallaties

Na oplevering ontvang je van ons een opleverrapport. Hiermee kan jij naar je opstalverzekering. Die weet hiermee dat jouw installatie voldoet aan de normen en is daarmee volledig verzekerbaar.Heb je vragen over zonnepanelen of over de mogelijkheden bij jouw thuis, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de e-mail. Samen kunnen wij dan kijken naar de beste oplossing.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (2)

Plaatsen van zonnepanelen

Wij zijn ontzettend tevreden over Gewoon-zonnepanelen.
Ze hebben veel kennis over het plaatsen van zonnepanelen op ons bitumen (shingles) dak. De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. Afspraken worden keurig nageleefd. De lijnen zijn kort en persoonlijk. Gewoon-zonnepanelen doet alles zelf. Van gesprek voorafgaand aan de offerte tot het plaatsen van de zonnepanelen. En het plaatsen kon ook nog eens heel snel gerealiseerd worden. Ook de nazorg is perfect. Kortom een dikke voldoende en daarom 5 sterren voor Gewoon-zonnepanelen.

Uitgevoerd op 17-01-2024

Betrouwbaar, werken netjes en servicegericht!

Erg tevreden met de geplaatste zonnepanelen en de duidelijke, nette offerte vooraf! Al vroeg kwamen de mannen een steiger opbouwen om hun werkzaamheden veilig en verantwoord uit te voeren. ( je ziet het helaas anders om je heen🙈) Ons dak van shingles werd netjes gescand met een apparaat om de balken op te zoeken, dit om de draag constructie te kunnen waarborgen, zodat de panelen veilig en goed vast op het dak zitten. Uiteraard werden de schroeven door het dak netjes waterdicht gemaakt (Esdec systeem ) Na de installatie werd het meterkast gedeelte netjes afgerond en het systeem opgeleverd aan ons. Bedankt voor jullie nette werk en goede zorgen.

Uitgevoerd op 06-01-2024

Vraag offerte aan bij Gewoon-zonnepanelen.nl