Loading...

Over Pluskozijn

Pluskozijn is reeds 12 jaar een full service kunststof kozijnen producent met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Duurzaam produceren, leveren en vakkundig plaatsen van kunststof kozijnen zijn de specialisaties binnen Pluskozijn en haar dealers. De centrale fabriek is gevestigd in Apeldoorn en is voorzien van een high-tech machinepark voor het produceren van kunststof kozijnen. Het transport vindt plaats met eigen, speciaal hiervoor ingerichte woonwijkvriendelijke vrachtwagens.

Bij Pluskozijn staat de klant centraal en krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, snelle levertijden en een uitstekende service. In zowel de projectbouw als in het particuliere werk is Pluskozijn samen met haar dealers een belangrijke speler met een uitstekende klanttevredenheidsscore.

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Schrijf een review

Alida

Kozijnen plaatsen of vervangen

Perfect

Via Solvari in contact gekomen met vertegenwoordiger Patrick van Pluskozijn. Afspraak met hem verliep zeer prettig; hij had duidelijk kennis van zaken en maakte een scherpe offerte. De klus werd enkele weken later keurig uitgevoerd, hoewel het niet makkelijk is geweest, gezien de leeftijd van ons appartement in Delft. Vooral voordeur en deurstijl vervangen kostten extra tijd en inspanning, maar de mannen werkten hard door, heel netjes én goedgehumeurd! Het resultaat mag er zijn! Afspraken werden steeds keurig overlegd en onvoorziene problemen duidelijk gecommuniceerd via Pieter van het kantoor. We zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Vraag offerte aan bij Pluskozijn