Loading...

Over Pluskozijn

Pluskozijn is reeds 17 jaar een full service kunststof kozijnen producent met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Duurzaam produceren, leveren en vakkundig plaatsen van kunststof kozijnen zijn de specialisaties binnen Pluskozijn en haar dealers. De centrale fabriek is gevestigd in Apeldoorn en is voorzien van een high-tech machinepark voor het produceren van kunststof kozijnen. Het transport vindt plaats met eigen, speciaal hiervoor ingerichte woonwijkvriendelijke vrachtwagens.

Bij Pluskozijn staat de klant centraal en krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, snelle levertijden en een uitstekende service. In zowel de projectbouw als in het particuliere werk is Pluskozijn samen met haar dealers een belangrijke speler met een uitstekende klanttevredenheidsscore.

Kenmerken

2.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2007
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Thea

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Mooi design,goed geplaatst,afgewerk

Goede communicatie, mooi design, goede vakmannen die rekening hielden met 1 raam eruit en de nieuwe erin!! Erg mooi geworden, waarvan enkele buren die willen weten welk bedrijf!! Ik ben helemaal gelukkig en het huis is nu heerlijk warm en blijft warm, met de tripple glas!! Super veel dank!!

Uitgevoerd op 01-02-2023

Peter

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima bedrijf.

In deze drukke tijd met gebrek aan grondstoffen hebben wij vrij snel onze producten geleverd gekregen van Pluskozijn.
Het team van verkopers, planners en monteurs hebben geweldig werk geleverd. Alles ging soepel en de monteurs, onder leiding van Big Chief, werkten geweldig door en waren altijd behulpzaam en open voor vragen. Lucas was ook geweldig in de afwerking!
Elke middag werd alles opgeruimd en netjes achtergelaten.
Uiteindelijk hebben ze ons hele huis voorzien van 11 kozijnen, twee deuren, luifel en dakgoot ook bekleed. Top!

Uitgevoerd op 27-10-2022

Alida

Kozijnen plaatsen of vervangen

Perfect

Via Solvari in contact gekomen met vertegenwoordiger Patrick van Pluskozijn. Afspraak met hem verliep zeer prettig; hij had duidelijk kennis van zaken en maakte een scherpe offerte. De klus werd enkele weken later keurig uitgevoerd, hoewel het niet makkelijk is geweest, gezien de leeftijd van ons appartement in Delft. Vooral voordeur en deurstijl vervangen kostten extra tijd en inspanning, maar de mannen werkten hard door, heel netjes én goedgehumeurd! Het resultaat mag er zijn! Afspraken werden steeds keurig overlegd en onvoorziene problemen duidelijk gecommuniceerd via Pieter van het kantoor. We zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Pluskozijn