Loading...

Over Postema Dakkapellen

Postema Dakkapellen IJsselmuiden is een bouwbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van onderhouds-arme kunststof dakkapellen, enkel- en dubbelzijdige nokverhogingen. Tevens het vervangen van oude kozijnen voor kunststof kozijnen en het plaatsen van dakramen is een veel voorkomend onderdeel van onze werkzaamheden.
Wij bouwen de dakkapellen in onze eigen werkplaats, op dit adres is tevens ook een showroom, waar een aantal dakkapellen volledig kant en klaar opgesteld staan, zodat u als klant een goede indruk krijgt van wat u aanschaft. Ook rolluiken (elektrisch bedienbaar), insectenhorren, screens etc kunnen wij de dakkapellen geleverd worden. De kunststof verdiepte kozijnen die wij gebruiken worden geleverd met HR++ glas.
De dakkapellen worden in 1 dag geplaatst en volledig kant en klaar afgewerkt. Afval, welke vrijkomt voor het plaatsen van de dakkapel, wordt in overleg, door ons afgevoerd.
Wij hopen u snel als klant te mogen ontmoeten.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (20)

Schrijf een review

Narges

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Meer dan tevreden !!

Allereerst wil ik Denis, Margriet, Robin, Leonoor en de 2 jongens die ons dakkapel hebben geplaatst enorm bedanken! Ik ben meer dan tevreden over de communicatie en geweldige service! Ons dakkapel is echt prachtig. Na een lange zoektocht en veel offerte te hebben gehad, heb ik toch gekozen voor Postema! Top communicatie en uitstekende services! Ze komen alle afspraken na en al bel je ze 1000x ze zullen altijd geduldig je vragen beantwoorden.
Ik raad iedereen aan om een dakkapel via Postema aan te schaffen!

Enorm bedankt en groetjes uit Almere poort

Uitgevoerd op 12-02-2021

Martin

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppers!

Voor de allereerste keer dakkapellen laten plaatsen. 2 stuks op onze dwarskap. Men is 2x langsgeweest, eerst om de offerte te bespreken en daarna om alles in te meten. Prijs was meteen goed.

De dag voor de montage nog even telefonisch contact gehad omdat ik nog wat vragen had en ben prima geholpen door Margriet.

Montagedag: Toppers. Robin en Dauwe zijn vakmannen die weten wat ze doen. Prettig in de omgang en hebben een mooi stukje werk geleverd.

Ik zal Postema zeker aanbevelen

Uitgevoerd op 17-02-2021

Andre

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

vriendelijk, meedenkend, nauwkeurig

Ik heb op 8 oktober 2020 twee dakkapellen door Postema Dakkapellen laten plaatsen.
De medewerkers waren zeer vriendelijk, punctueel en meedenkend.
ik had meerdere offertes opgevraagd maar Postema kwam er het beste uit qua prijs.
De dakkapellen waren heel snel geplaatst.

Top bedrijf en top monteurs.

Ik heb mijn buren al doorverwezen naar Postema Dakkapellen.

Dennis Postema, Robin en Dennis bedankt.

Uitgevoerd op 08-10-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Postema Dakkapellen