Postema Dakkapellen
16 8.9 10 16
8,9

"Wij zijn super tevreden!"

16 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.9
Service
8.9
Afspraken
9.5

Postema Dakkapellen

Spoordwarsstraat 39a
8271 RD IJsselmuiden

Postema Dakkapellen IJsselmuiden is een bouwbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van onderhouds-arme kunststof dakkapellen, enkel- en dubbelzijdige nokverhogingen. Tevens het vervangen van oude kozijnen voor kunststof kozijnen en het plaatsen van dakramen is een veel voorkomend onderdeel van onze werkzaamheden.
Wij bouwen de dakkapellen in onze eigen werkplaats, op dit adres is tevens ook een showroom, waar een aantal dakkapellen volledig kant en klaar opgesteld staan, zodat u als klant een goede indruk krijgt van wat u aanschaft. Ook rolluiken (elektrisch bedienbaar), insectenhorren, screens etc kunnen wij de dakkapellen geleverd worden. De kunststof verdiepte kozijnen die wij gebruiken worden geleverd met HR++ glas.
De dakkapellen worden in 1 dag geplaatst en volledig kant en klaar afgewerkt. Afval, welke vrijkomt voor het plaatsen van de dakkapel, wordt in overleg, door ons afgevoerd.
Wij hopen u snel als klant te mogen ontmoeten.

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor uw gewenste dakkapel.

16 beoordelingen

Uitgevoerd op 18-05-2017 door:

Postema Dakkapellen

10 10
10

Dakkapel

Van begin tot eind alles perfect!

Aanbeveling:
Geweldige vakmensen, alles keurig op tijd, zeer tevreden.

Uitgevoerd op 28-02-2017 door:

Postema Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Wij zijn super tevreden!

Aanbeveling:
Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen inclusief complete afwerking. Het advies tot en met de afwerking was super en het werk is keurig uitgevoerd!

Uitgevoerd op 11-10-2016 door:

Postema Dakkapellen

8 10
8

Dakkapel

Goede behandeling

Aanbeveling:
Goede, snelle werkwijze. Tekortkoming werd snel opgelost. Prettig contact.

Uitgevoerd op 11-10-2016 door:

Postema Dakkapellen

8 10
8

Dakkapel

Relaxt en professioneel

Aanbeveling:
Via internet diverse aanbieders een offerte laten uitbrengen. In veel gevallen ook telefonisch contact gehad. Voor de lokaal gesitueerd offerte gekozen. Contact was meteen prettig, en men heeft een showroom om de diverse opties en mogelijkheden te bekijken en bespreken. Werk is vlot en professioneel uitgevoerd. Er werd goed meegedacht en advies gegeven. Kortom een aanrader. Naast dit alles bleek men ook nog eens 1 van de goedkoopste terwijl gekozen materialen juist van hogere stijl en kwaliteit zijn.

Uitgevoerd op 25-08-2016 door:

Postema Dakkapellen

10 10
10

Dakramen

Zeer vakbekwaam excellent

Aanbeveling:
We hebben een buitengewoon goede ervaring met Postema dakkapellen. De enorme vriendelijkheid, attentheid, correctheid en de hoge mate van vakmanschap hebben gemaakt dat we bijzonder tevreden zijn met de bij ons uitgevoerde werkzaamheden. De prijsstelling is bijzonder scherpen je zult er dan ook zeker geen spijt van hebben als door Postema dakkapellen je klus laat doen.

Uitgevoerd op 03-08-2016 door:

Postema Dakkapellen

10 10
10

Zeer tevreden !!

Aanbeveling:
Goed advies en keurig afgeleverd werk. Alles perfect qua planning en plaatsing

Uitgevoerd op 29-06-2016 door:

Postema Dakkapellen

9.5 10
9,5

Dakkapel

Vooral zo doorgaan!

Aanbeveling:
Wij hebben op onze nieuwe woning 2 grote dakkapellen (9m en 7m) laten plaatsen. Omdat het voor ons nieuw was (en ook een flinke investering) heb ik heel veel vergeleken bij verschillende dakkapel leveranciers. Bij mijn eerste bezoek aan Postema Dakkapellen was ik overtuigd. De dakkapellen worden in zijn geheel gebouwd in de productiehal, voor mijn idee is er dan ook alle rust om zo'n dakkapel goed af te maken. Met een grote kraan wordt de dakkapel dan in zijn geheel op het dak geplaatst. Bij de andere leveranciers werden deze grotere dakkapellen modulair op het dak zelf geassembleerd/gemonteerd.
Ook prijs was zeer concurrerend.
De installatie van beide dakkapellen en aftimmeren van binnen (gipsplaten en spotjes) was perfect afgerond in twee dagen.
Ik heb twee leuke dagen gehad met Dennis en de jongens. Inmiddels hebben wij reeds een andere opdracht verleend voor het maken van een doorgang tussen twee schuine daken en offerte loopt ook voor een tuinschuur met overkapping.

Aanrader van een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 27-05-2016 door:

Postema Dakkapellen

8.5 10
8,5

Dakkapel

En alles op één dag!!

Aanbeveling:
Goed advies over de prijs, de werkzaamheden en de uiteindelijk plaatsing.

2 projecten

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd
2 dakkapellen IJsselmuiden
2 dakkapellen IJsselmuiden
2 praktisch identieke dakkapellen geplaatst

4 werkzaamheden

Dakramen
Dakramen
Dakramen

Meer daglicht & minder energieverbruik

Wil je wel meer licht op zolder, maar is een dakkapel niet mogelijk of wil je dat niet? Dan is een dakraam natuurlijk een mooie optie.

Voordelen dakraam

• Verhoogd wooncomfort
• Meer daglicht
• Minder energieverbruik als je kiest voor een goed isolerend dakraam
• Waarde van je woning stijgt
• Vaak al binnen een halve dag geplaatst

Wil je weten wat een dakraam naar jouw wensen kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, dan brengen wij je in contact met specialisten die het je graag vertellen.

Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken

IJzersterke inbraakpreventie

Rolluiken worden meestal geplaatst als een ijzersterke inbraakpreventie, maar ze leveren ook zeker goed werk als warmte- en koudewering en geluidswering. Daarnaast beschermen rolluiken je kozijnen tegen weersinvloeden.

De multifunctionele inzet van rolluiken maakt het een populair product. Er komt geen straaltje zonlicht meer naar binnen als je de rolluiken dichtdoet, waardoor het ook lekker koel blijft in huis. Rolluiken zijn helemaal op maat te maken, dus ze kunnen voor ieder raam geplaatst worden. Het mooie is dat het plaatsen al binnen een paar uur gebeurd is!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor rolluiken en wil je weten wat je betaalt? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Dakkapel
Dakkapel
Dakkapel

Meer ruimte, meer licht

✓ Meer licht en meer ruimte
✓ Hogere woningwaarde
Dakkapel vergelijken loont: besparingen tot 40% mogelijk

Met een dakkapel creëer je eenvoudig meer ruimte en lichtinval in je huis. Door de oppervlakte te vergroten zijn je kamers efficiënter te gebruiken en stijgt de waarde van je woning. Logisch dus dat steeds meer mensen een dakkapel laten plaatsen! Maar waar begin je? Lees hier alles wat je moet weten en kom gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Zij helpen je met je dakkapel vergelijken!

Materiaal dakkapel vergelijken is aan te raden

Dakkapellen zijn te plaatsen in kunststof en hout. Kunststof dakkapellen zijn veruit het populairst, omdat ze duurzaam, brandwerend en veilig zijn en goed isoleren. Daarnaast hebben kunststof dakkapellen minder onderhoud nodig dan houten dakkapellen, wat weer flink scheelt in onderhoudskosten. Tip: vind je hout mooier dan kunststof? Kunststof dakkapellen zijn leverbaar met een houtnerfstructuur. Dat is genieten van alle voordelen die kunststof biedt, met de uitstraling van hout. Dakkapelspecialisten vertellen je graag meer en helpen je met materialen dakkapel vergelijken.

Prijs dakkapel

De prijs van een dakkapel vergelijken is sterk aan te raden. De prijzen lopen namelijk flink uiteen. Factoren als afmeting, materiaal en afwerking hebben invloed op de prijs van je nieuwe dakkapel. Gemiddeld kost een kunststof dakkapel van 1.50 meter hoog en 2.50 meter breed ongeveer €3.750. Grotere afmeting of specifieke wensen verhogen de prijs. Hoewel het een grote investering kan lijken, stijgt de woningwaarde wel als je een dakkapel laat plaatsen.

Dakkapel vergelijken?

Wil je weten wat een dakkapel naar jouw wensen kost? We raden je aan in contact te komen met de beste specialisten in jouw regio. Dan is dakkapel vergelijken simpel, gratis en vrijblijvend. De specialisten voorzien je van passend advies, de beste informatie en prijsoverzichten voor dakkapellen op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel.

Tip: laat jij je dakkapel plaatsen door een specialist waar Solvari je mee in contact gebracht heeft? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en maak kans op €250 korting!

Ons team

Foto die onlangs in een regionale krant heeft gestaan, Dennis Postema en Margriet Postema-Harms