Remon Waterontharders
5 8.6 10 5
8,6
Prijs/kwaliteit
8.8
Service
8.6
Afspraken
8.4

Remon Waterontharders

Van der Waalspark 26
9351 VC Leek

Al meer dan 35 jaar zorgt Remon voor schoon, helder water. Naast dat Remon bekend staat om haar deskundigheid op het gebied van bronboringen, waterzuivering en aardwarmte is Remon ook de juiste aanspreekpartner op het gebied van waterontharding.

Het begon allemaal in 1979 toen Remon-oprichter Andries Reitsema als installateur de eerste ontijzeringsinstallaties Model R500 installeerde op verschillende boerderijen. De vindingrijke technicus ontdekte al snel dat water meer is dan alleen een bron of een ontijzeringsinstallatie. Water werd zijn grote passie. Remon is in Nederland dé specialist op het gebied van het eigen bronwater en waterzuivering. Haar medewerkers voorzien tienduizenden klanten van advies op maat zodat zij hun bedrijfsvoering op het gebied van water kunnen optimaliseren. Boerderijen, kassen, sauna’s, handels- en industriebedrijven en particuliere huishouders – Remon is de perfecte aanspreekpartner voor elke toepassing.

Versla kalk met een waterontharder van Remon!

5 beoordelingen

Uitgevoerd op 09-03-19 door:

Remon Waterontharders

9 10
9

Waterontharder

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling:
Snelle opvolging, nette accountmanager en monteur die beiden goed meedenken.

Uitgevoerd op 13-06-18 door:

Remon Waterontharders

9 10
9

Waterontharder

Keep up the good work.

Aanbeveling:
Voor een goede prijs een waterontharder in mijn huis laten plaatsen. Erg blij met de geleverde service!

Uitgevoerd op 26-10-18 door:

Remon Waterontharders

8 10
8

Waterontharder

Afspraken worden keurig nagekomen.

Aanbeveling:
De plaats waar ik de waterontharder het liefst zou hebben kon volgens de verkoper wel maar volgens de monteur niet.

Uitgevoerd op 14-02-18 door:

Remon Waterontharders

9 10
9

Waterontharder

Ga zo door!

Aanbeveling:
Vlot contact gelegd en duidelijk over de verschillende mogelijkheden. Vervolgafspraak voor de installatie eveneeens. Verwachtingen zijn overtroffen.

Uitgevoerd op 10-10-17 door:

Remon Waterontharders

8 10
8

Waterontharder

Een aanrader!

Aanbeveling:
Korte lijnen, weet je snel waar je aan toe bent.
Energieke en vriendelijke monteur die wist wat hem te doen staat.

2 projecten

Winnaar actie.
Winnaar actie.
Waterontharders
Waterontharders

1 werkzaamheid

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Reken af met kalkaanslag

Met een waterontharder reken je af met kalkaanslag! In Nederland zijn er nog genoeg regio's waar er hard water uit de leidingen komt. Het is dan erg verstandig om een waterontharder te laten installeren. Dit is niet alleen een stuk aangenamer, je kunt er ook nog eens mee besparen!

Voordelen van zacht water

Zacht water bevat minder kalk dan hard water. Hierdoor krijg je met zacht water minder last van kalkaanslag in de badkamer. Maar ook apparaten blijven beter werken als er minder kalkaanslag in vormt. De kalkaanslag kan namelijk een isolerende laag vormen rond het verwarmingselement van bijvoorbeeld de cv-ketel of wasmachine. Hierdoor wordt er meer energie verbruikt om het water op te warmen. Een waterontharder vermindert de kalkaanslag waardoor de apparaten zuiniger blijven werken.

Daarnaast is zacht water een stuk aangenamer dan hard water. Mensen met huidproblemen merken vaak dat het zachte water veel beter voor hun huid is. Binnen enkele weken kunnen de huidklachten zo goed als verdwenen zijn. Ook zorgt zacht water voor een zachtere was en pakken schoonmaakmiddelen met zacht water stukken beter dan met hard water.

Prijzen waterontharders

Waterontharders bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor een waterontharder betaal je minimaal €1.000. De prijs verschilt per specialist, per type waterontharder en wat je wensen precies zijn.

Ontvang offertes voor waterontharders

Ben jij benieuwd naar de kosten van een waterontharder? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor waterontharders bij Solvari! Wij brengen je in contact met vakmannen uit jouw regio die je uitstekend verder kunnen helpen.

Ons team