Loading...

Over Renovatiedirect B.V.

Wij van Renovatiedirect B.V. zijn de partij bij uitstek voor het produceren, leveren en monteren van kunststof producten aan uw woning!

Naast kunststof kozijnen voorzien wij uw woning ook van nieuwe kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren, dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Al onze kozijnen en deuren worden standaard afgeleverd met HR++ isolerend glas. Daarom staan wij met ons product garant voor duurzaamheid, kwaliteit, en een onderhoudsvrije woning!

De prijzen die wij hanteren voor onze kunststof producten kunnen wij voor u aan huis berekenen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kost u hoogstens een kop koffie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Laat dan uw gegevens achter, of neem contact op middels 036 – 4100 200.

Kenmerken

5.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (10)

Schrijf een review

Jens

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

In 4 woorden; Super blij mee. Fantastisch.
Vanaf het eerste bezoek van de projectleider, de inmeter en het plaatsen van de kozijnen zijn wij super enthousiast geworden van Renovatiedirect.
In de 3 dagen dat ze er waren hebben de vakmensen mooie kozijnen afgeleverd. In ons geval moest er een tussenmuur gesloopt worden en dit werd meteen opgepakt en super afgehandeld. Op gegeven moment waren we 2 uurtjes weg, we kwamen terug en het muurtje was helemaal weg en een nieuw strak kozijn zat er weer in. Alles netjes weggewerkt en opgeruimd.
Op de laatste dag begon ik het bijna jammer te vinden dat ik geen koffie meer voor hen kon zetten. Wij zijn super trots op onze nieuwe kozijnen en ik kan vol overtuiging zeggen dat wij de beste kozijnen hebben in de straat.
Op de foto's zijn de before-and-after plaatjes van de kozijnen te zien. Wat een verschil. Elke dag weer vallen de glanzende witte kozijnen op.

Uitgevoerd op 02-05-2022

A.D.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel tevreden. Snel en goed.

De klus werd uitgevoerd door een gouden koppel: Rudy en Johnny. Alles werd keurig afgewerkt en ook wanneer het niet persé nodig was, deden ze toch een stapje extra. Na afloop was alles weer keurig schoon.

Uitgevoerd op 14-12-2021

Anatashia

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, meedenkend en netjes

Adviezen waren goed en helder, heren waren vriendelijk en beleefd. Gaven me een goed gevoel en werkte netjes. Gingen ook keurig met mijn eigen spullen om. Ik was uitermate tevreden over Patrizio en Pascal. Geweldig leuke goede medewerkers van u.

Uitgevoerd op 16-11-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Renovatiedirect B.V.