Loading...

Over Renovatiedirect B.V.

Premium partner

Wij van Renovatiedirect B.V. zijn de partij bij uitstek voor het produceren, leveren en monteren van kunststof producten aan uw woning!

Naast kunststof kozijnen voorzien wij uw woning ook van nieuwe kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren, dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Al onze kozijnen en deuren worden standaard afgeleverd met HR++ isolerend glas. Daarom staan wij met ons product garant voor duurzaamheid, kwaliteit, en een onderhoudsvrije woning!

De prijzen die wij hanteren voor onze kunststof producten kunnen wij voor u aan huis berekenen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kost u hoogstens een kop koffie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Laat dan uw gegevens achter, of neem contact op middels 036 – 4100 200.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
8.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (11)

Paul

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Volledige renovatie

Renovatiedirect heeft alle kozijnen en alle deuren vervangen. T is heel mooi geworden hebben mooi werk geleverd!

Uitgevoerd op 11-07-2022

Jens

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

In 4 woorden; Super blij mee. Fantastisch.
Vanaf het eerste bezoek van de projectleider, de inmeter en het plaatsen van de kozijnen zijn wij super enthousiast geworden van Renovatiedirect.
In de 3 dagen dat ze er waren hebben de vakmensen mooie kozijnen afgeleverd. In ons geval moest er een tussenmuur gesloopt worden en dit werd meteen opgepakt en super afgehandeld. Op gegeven moment waren we 2 uurtjes weg, we kwamen terug en het muurtje was helemaal weg en een nieuw strak kozijn zat er weer in. Alles netjes weggewerkt en opgeruimd.
Op de laatste dag begon ik het bijna jammer te vinden dat ik geen koffie meer voor hen kon zetten. Wij zijn super trots op onze nieuwe kozijnen en ik kan vol overtuiging zeggen dat wij de beste kozijnen hebben in de straat.
Op de foto's zijn de before-and-after plaatjes van de kozijnen te zien. Wat een verschil. Elke dag weer vallen de glanzende witte kozijnen op.

Uitgevoerd op 02-05-2022

A.D.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel tevreden. Snel en goed.

De klus werd uitgevoerd door een gouden koppel: Rudy en Johnny. Alles werd keurig afgewerkt en ook wanneer het niet persé nodig was, deden ze toch een stapje extra. Na afloop was alles weer keurig schoon.

Uitgevoerd op 14-12-2021

Anatashia

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, meedenkend en netjes

Adviezen waren goed en helder, heren waren vriendelijk en beleefd. Gaven me een goed gevoel en werkte netjes. Gingen ook keurig met mijn eigen spullen om. Ik was uitermate tevreden over Patrizio en Pascal. Geweldig leuke goede medewerkers van u.

Uitgevoerd op 16-11-2021

Gert-Jan

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakkundig, betrokken, vriendelijk

Renovatiedirect heeft bij mij 6 ramen/kozijnen en een schuifpui geplaatst. Zeer tevreden over dit bedrijf, kan het iedereen aanraden! Waarom? Nou, juist door de mensen die het kwamen plaatsen. Het montageteam is toch wel het visitekaartje voor dit bedrijf, na de eerste dag was ik al onder de indruk. De plaatsing ging snel, vakkundig en de afwerking is top! Het team bestond uit allemaal vriendelijke mensen die al je vragen beantwoorden en je zorgen uit handen nemen. Zo'n team maakt het bedrijf! Wat een fijne ervaring zeg! En ook niet te vergeten; Jeffrey op de afdeling werkvoorbereiding. Bij de dingetjes die tegen zaten had hij regelmatig contact met mij, zijn we tot goede oplossingen gekomen en is het werk uiteindelijk perfect af gekomen. Bedankt Jeffrey! Juist de goede communicatie van zowel Jeffrey als de monteurs maakt dat je als klant goed betrokken blijft bij alles. Bedankt allemaal voor de top afwerking en de gezelligheid!

Uitgevoerd op 07-06-2021

Joël

Kozijnen, ramen, deuren en gevel bekleding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer netjes en nauwkeurig!

Super netjes en nauwkeurig resultaat. Het eindresultaat was boven onze verwachting, aardige mensen ook en fijn in de communicatie. gaan heel gedetailleerd te werk. De 4 sterren voor afspraken is omdat ze 1 dag later kwamen dan afgesproken en 1 klusje tussendoor kregen (niet dat dat ons verder uitmaakte). Maar wat ons betreft verdient dit bedrijf voor de gehele uitvoering een dikke 10! Kwamen ook nog als goedkoopste uit al onze aangevraagde offertes. Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar een aannemer!

Uitgevoerd op 09-12-2020

Monika

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nette en snelle werkers, op tijd

Kan iedereen
Renovatie direct aanbevelen
Perfect

Uitgevoerd op 19-10-2020

Yvette

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fantastisch vakwerk!

In een week tijd een helemaal opgepimpt huis. Met een luxe uitstraling vakwerk. Afwerking tot in de puntjes. Super vriendelijk! Een echte aanrader!!

Uitgevoerd op 05-10-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Renovatiedirect B.V.