Loading...

Over Robuustbouw

Renovatie,Nieuwbouw. Dakopbouw
Graag leads binnen een straal van ca. 30km

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2003
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (6)

Aanbevolen door klant

Uitbouw/aanbouw achterzijde

Robuustbouw heeft het werk precies zoals ik het voor ogen had uitgevoerd.
Met oog voor detail en een afwerkingsniveau van hoge kwaliteit.

Uitgevoerd op 02-08-2021

Opkrikken recreatiehuis

Ze zouden beetje bij beetje mn huisje opkrikken om het weer recht te krijgen. Het opkrikken is echter in 2,5 dag gebeurd en wat niet goed kwam (de binnenwerk passend krijgen) hebben ze zonder overleg! opgelost door een stuk van mn deur af te zagen. Verder ook een lelijke afwerking aan de buitenkant met grote gele lijmresten op mijn witte huisje!
Hele klus heeft 6.000 gekost; veel te veel geld. Robuust zijn ze met mn huis omgegaan; dat wel.

Uitgevoerd op 19-03-2020

J. Willekens

Aanbevolen door klant

Bovenverdieping renoveren

Uitstekend werk door Robuust (Rene). Prachtige badkamer als resultaat. Precies op schema en goede en snelle communicatie. Zeer behulpzaam, ook met meerwerk en advies.

Uitgevoerd op 07-04-2017

Aanbevolen door klant

Houten kozijn met harmonicadeur plaatsen

RobuustBouw heeft een perfecte harmonicadeuren pui geleverd. Met twee mensen in een paar uur geplaatst en de oude pui verwijderd. Zeer tevreden over het werk en hun werkwijze.

Uitgevoerd op 08-09-2016

Aanbevolen door klant

Dakopbouw plaatsen op een plat dak

Rene en zijn mannen hebben uitstekend werk geleverd. De opbouw stond er in 3 dagen wind en waterdicht op. Daarna is in ongeveer 6/7 weken tijd de gevelbekleding geplaatst en de gehele afbouw (incl. badkamer) gedaan. Het team werkt goed samen en ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ook de communicatie met mij (opdrachtgever) verloopt soepel. Ze werken professioneel, hebben professioneel materiaal, denken mee en zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Al met al ben ik zeer tevreden en raad ik ze zeker aan bij familie/vrienden.

Uitgevoerd op 04-02-2016

A. Schlatmann

Aanbevolen door klant

Complete verbouwing

René Griesser van RobuutBouw is een heel vriendelijke man die absoluut een vakman is, Hij heeft veel verstand van hoe leidingen en andere bouwtechnische zaken werken en installeert alles netjes. Hij werkt samen met kundige vaklui aan wie hij onder meer tegelwerk uitbesteed. Professioneel, beleefd en toch gezellig, levert keurig werk af. Mijn keuken, badkamertje, toilet, wasruimte en verlichting in het hele huis en ook de door hem gelegde vloeren zien er piekfijn uit. Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 07-11-2015

Bekijk alle beoordelingen