Rufra cv installatiebedrijf
1 8.0 10 1
8,0
Prijs/kwaliteit
8.0
Service
8.0
Afspraken
8.0

Rufra cv installatiebedrijf

Bakkerstraat 6
7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Rufra c.v. is een onderneming die sinds 1979 in deze regio opereert. U kunt bij Rufra terecht voor alle installatietechnische zaken: van centrale verwarming, gas-, water-, en elektrische installaties tot sanitair, milieubewuste energie en dakbedekkingen.
Al meer dan 35 jaar verzorgen wij installaties voor woningen, industriële
en agrarische bedrijven in de regio. Door onze grote ervaring zijn wij dan ook
hét geschikte adres voor al uw installatiewerken, zowel voor nieuwbouw en verbouw als voor renovatie en onderhoud.
Wilt u advies of een geheel vrijblijvende offerte? Dan bent u bij Rufra c.v. op het goede adres!

Vriendelijk groetend,
Rudi te Poele
Installatiebedrijf Rufra c.v.

Wij adviseren en brengen gratis een offerte uit voor alle technische zaken.

1 beoordeling

Uitgevoerd op 29-09-2017 door:

Rufra cv installatiebedrijf

8 10
8

Vloerverwarming

Zeer betrouwbare leverancier!

Aanbeveling:
Op basis van onze wensen en het advies van Rufra is de opdracht in goed overleg opgesteld en uitgevoerd. Een tweetal onvoorziene zaken zijn soepel en naar volle tevredenheid opgelost.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

23 werkzaamheden

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis!

Wil je een lagere energierekening? Een zonneboiler kan je helpen maandelijks te besparen! Je houdt elk jaar honderden euro’s over door je water te verwarmen met de zon.

Voordelen zonneboiler

• Je begint meteen met besparen zodra de zonneboiler geplaatst is
• 20 jaar lang gratis je water verwarmen
• Bijna geen onderhoud aan de zonneboiler, eens in de vijf jaar is genoeg

Zonneboilers vergelijken

Ben je benieuwd wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Vraag gratis zonneboiler offertes aan en ontdek het! De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder.

Led-verlichting
Led-verlichting
Led-verlichting

Energie & geld besparen

Wist je dat led-verlichting voordeliger en duurzamer is dan andere verlichting? Led-verlichting is vijf tot tien keer zuiniger dan een gloeilamp. Investeren in led-verlichting is niet alleen goed voor het verlagen van je energierekening, maar ook voor het uiterlijk van je huis! Vanaf 2016 zijn gloeilampen in de Europese Unie verboden en mag alleen zuinige verlichting nog verkocht worden.

Grootste voordelen led-verlichting

• Energie en geld besparen
• Led-verlichting gaat langer mee
• Milieuvriendelijk
• Minder warm

Wil je nu weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Via Solvari ontdek je het simpel en snel. Vul je gegevens in en kom in contact met specialisten in jouw regio!

Energieadvies
Energieadvies
Energieadvies

Ontdek jouw besparing

Je vaste lasten bestaan voor een steeds groter deel uit energiekosten. Het is daarom goed om betrouwbare informatie te hebben over de energiezuinigheid van je huis en hoe je deze kan verbeteren. Via Solvari vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan voor energieadvies.

Een energieadvies wordt gegeven door een energieadviseur en is bedoeld om jou te leren hoe je energie kan besparen. Veel huishoudens gebruiken onnodig veel energie, wat veel te veel geld kost en slecht is voor het milieu. Laat jij je hiervan bewustmaken en wil je ontdekken hoe je energie kan besparen?

Wil je gratis offertes ontvangen? Vul dan je gegevens in en kom in contact met adviseurs in jouw regio.

Pelletkachels
Pelletkachels
Pelletkachels

Hoog rendement!

Als je je energiekosten omlaag wil brengen, kan je dat doen met een mooie pelletkachel. Vroeger werden pelletkachels gebruikt als bijverwarming, maar tegenwoordig kan je ze zelfs aansluiten op je centrale verwarming of gebruiken als sierhaard.

Een pelletkachel is een verbrandingskachel waarin houtpellets verbrand worden. Zo verwarm je milieuvriendelijk en betaalbaar! De pellets zijn samengeperste staafjes hout, gemaakt van zaagsel en resthout. Hier hoeven niet speciaal bomen voor gekapt te worden.

Wil je weten welke pelletkachel bij jou past en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met specialisten die je verder kunnen helpen!

Vloerisolatie
Vloerisolatie
Vloerisolatie

Bespaar €250 per jaar

Geen koude wind meer langs je voeten en jaarlijks tot wel €250 besparen? Dat kan als je je vloer laat isoleren! Ontvang direct tot 5 vloerisolatie offertes en ontdek wat vloerisolatie voor jouw woning kan betekenen.

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de vloer op de begane grond aangebracht. De isolatie zorgt ervoor dat koude lucht niet meer vanaf de bodem door de vloer kan trekken. Daarnaast wordt de warmte in je woning langer vastgehouden, waardoor je cv-ketel minder hard hoeft te werken om de temperatuur op peil te houden. Dit bespaart een hoop energie en geeft meer comfort in huis. Wil je ook warmere voeten? Laat je vloer isoleren door één van de bij Solvari aangesloten specialisten.

Voordelen vloerisolatie

Meer comfort in huis

Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis comfortabel aanvoelt. Vloerisolatie brengt de temperatuur van de vloer namelijk voelbaar omhoog. De temperatuur van de vloer kan tot wel 4°C stijgen (met vloerverwarming zelfs meer). Hierdoor heb je nooit meer last van koude voeten.

Lagere energierekening

Met vloerisolatie stook je jaarlijks 5 tot 7 m3 gas minder per vierkante meter vloer. Gemiddeld bespaar je jaarlijks €3 tot €5 per vierkante meter, als je jouw vloer laat isoleren. Daarnaast zorgt vloerisolatie ervoor dat de waarde van je woning stijgt. Het energielabel wordt beter, waardoor het huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt.

Goed voor het milieu

Het isoleren van je vloer is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis minder verwarmt hoeft te worden, waardoor fossiele brandstoffen gespaard blijven. Hierdoor beperk je jouw CO2-uitstoot en bespaar je tegelijk op je energierekening. Vloerisolatie is daarnaast brandveilig en het laat geen schadelijke dampen of gassen vrij.

Vloerisolatie offerte

Wil je weten wat vloerisolatie jou gaat kosten en opleveren? Doe een gratis vloerisolatie offerte aanvraag, dan kunnen de bij ons aangesloten isolatiespecialisten contact met je opnemen en je alles haarfijn vertellen.

Tip: laat jij je vloer isoleren door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Laat warme lucht niet ontsnappen

Onze energiekosten zijn een groot deel van onze vaste lasten. Gelukkig kan je je energierekening met ongeveer 30% verlagen door je dak te laten isoleren! Terwijl je geld bespaart, gaat je wooncomfort omhoog en stijgt zelfs je woningwaarde.

Voordelen dakisolatie

• Betere temperatuur in huis in alle seizoenen
• 30% lagere energierekening
• Investering snel terugverdiend

Soorten dakisolatie

Heb je een hellend dak, dan raden we je aan de binnenkant te isoleren. Dit is minder ingrijpend, omdat de dakpannen niet verwijderd hoeven te worden. Bij een plat dak raden we je aan de buitenkant te laten isoleren, omdat je bij de binnenkant kans hebt op houtrot.

Wil je gratis offertes voor dakisolatie ontvangen? Vul dan je gegevens in en kom in contact met specialisten in jouw regio.

Bekijk alle werkzaamheden