Loading...

Over Ruiter Dakkapellen

Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden bij een verbouwing. Gaat dat allemaal wel goed? Zeker wanneer het uw dak betreft. De bescherming tegen weer en wind moet goed zijn. Werk voor een specialist dus! Ruiter Dakkapellen is zo'n specialist. Investeren in uw woning en in uzelf. Met een Ruiter Dakkapel wordt een waarde vermeerdering van uw woning gerealiseerd. Onze dakkapellen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Een investering in de woning en uzelf; door de snelle plaatsing binnen 1 dag geniet u direct en nog vele jaren van extra wooncomfort. Wij werken volgens onze eigen, beproefde en unieke werkwijze. We luisteren naar uw wensen en maken het u makkelijk dankzij 40 jaar ervaring.

Kenmerken

3.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2011
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Mireille

Dakkapel

Niet betrouwbaar

Lang getwijfeld om toch een review te schrijven.. maar aangezien wij nu een brief hebben gekregen van een deurwaarder ivm een rekening (100 euro) welke wij keer op
keer terug sturen omdat wij het niet eens zijn met het factuur, nu toch deze review.

Niet alleen is de kwaliteit van ons dakkapel (zij paneel wat losschoot/ mechanisme wat blokkeert), slechte bereikbaarheid (nemen de telefoon niet op/ bellen niet terug), klantgerichtheid en vriendelijkheid ver te zoeken. Ook merken we dat hun klantenbestand niet up to date is waardoor we telkens tegen dezelfde problemen aanlopen.

We hebben nu de 100 euro betaald om hier van af te zijn. Hopelijk komt het bij jullie niet zo ver dat je zoals wij in deze situatie belanden.

Uitgevoerd op 20-06-2023

Fout bij inmeten, nu lekkage

Nazorg is zeer dramatisch. Geen fatsoenlijk contact te krijgen zonder dat je zelf er meermaals achteraan moet bellen of mailen. Zelfs dan wordt je klacht niet serieus genomen. Een grote tegenvaller. Dit is voor ons 1 x en niet weer.

Een fout gemaakt bij het inmeten, waardoor de boeirand de cv pijp op het dak scheef heeft gedrukt. Van het kastje naar de muur gestuurd en excuses zijn blijkbaar te veel gevraagd. Letterlijk van de regen in de drup want nu lekkage door dat de cv pijp scheef staat door het foute inmeten. Een passende oplossing wordt gewoon niet geboden.

Daarnaast had ook de afwerking aan de

Uitgevoerd op 19-11-2021

Gerrit

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de dakkapel en de aftersales! Had alleen verwacht dat de dakkapel ook van binnen in de slaapkamer zou afgewerkt worden nadat ik dat bij de aanschaf in de showroom dat nadrukkelijk had aangegeven....dat was een teleurstelling en dus extra kosten.

Uitgevoerd op 11-01-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Ruiter Dakkapellen