Loading...

Over Saen B.V.

Saen biedt multidisciplinaire bouwkundige dienstverlening, inclusief begeleiding en ondersteuning, vanuit drie vestigingen door het hele land.

Eén aanspreekpunt

U kunt complexe projecten met een gerust hart in zijn geheel aan ons overlaten. Op één adres, bij u in de buurt. Daar worden alle disciplines aangestuurd door één projectleider, uw vaste contactpersoon. Zo zetten wij ons vakmanschap en projectmanagement optimaal in. Door de verschillende werkzaamheden slim op elkaar af te stemmen, werken we efficiënter. Daarmee wordt ook de overlast voor de bewoners of gebruikers van uw vastgoed tot een minimum beperkt.
Innovatief onderhoud

De hoog opgeleide specialisten van de Saen Onderhoudsgroep hebben bewezen dat zij technisch uitdagende klussen probleemloos aan kunnen. Dat onze mensen ook creatief zijn, blijkt wel uit de innovatieve oplossingen die we in eigen huis ontwikkelen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Peter

Stucwerk (binnen)

Saen B.V.

Afgeraffeldwerk,slechte communicati

Ze zouden maandag 8-9 uur starten, dat werd half drie met inmeten en lichte voorbereiding. Op dinsdag het bericht dat ze niet konden komen omdat auto voor onderhoud in de garage stond en op woensdag gestart. Ik durf de foto's van donderdag niet te tonen, zo slecht was het werk. Dat is gelukkig hersteld. Kwaliteit is erg mager en er is een enorme zooi achter gelaten. Ik denk dat ze het wel kunnen, maar dit bedrijf vereist nog betere afspraken en toezicht. Alle communicatie verloopt via medewerker in gebrekkig engels.

Uitgevoerd op 07-01-2022

Micheal

Stucwerk (binnen)

Saen B.V.

Netjes uitgevoerd!

Aardige stukadoors en komen de afspraken na.

Uitgevoerd op 14-10-2021

Peter

Stucwerk (binnen)

Saen B.V.

Aanbevolen door klant

Niks op aan te merken!!

Ik heb op alle punten 5 sterren gegeven omdat ik geen probleem heb gehad. Aardige medewerkers en het stuc werk was perfect gedaan. Ik zou saenBV zeker vaker inschakelen wanneer er weer iets gedaan moet worden

Uitgevoerd op 10-02-2021

Sven

Stucwerk (binnen)

Saen B.V.

Aanbevolen door klant

Netjes, snel en de prijs was goed

Saen bv leverde goed werk, het was snel af en het ziet er nu heel mooi uit, de prijs was goed vooral omdat het werk zo goed is. De mensen waren heel erg vriendelijk en bij vragen werd ik goed geholpen. Ik raad Saen bv bij iedereen aan

Uitgevoerd op 02-09-2020

Bekijk alle beoordelingen