Loading...

Over Saman Groep

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Door energie te geven, te kennen en te delen. De superhelden van de Saman Groep werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Tot slot blijven we samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren. Voor nu én voor de volgende generatie.

Onze kernwaarden vormen de basis van onze mentaliteit: we zijn eerlijk, communiceren transparant, zijn een vriendelijk bedrijf voor onze opdrachtgevers en collega’s en hebben veel respect voor elkaar. Bovendien hebben we een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag en gaan we voor groei. De Saman Groep onderscheidt zich door te investeren in de toekomst, maar ook door iedere dag te kijken naar wat we beter kunnen doen. Onze producten en diensten zijn hierin leidend en onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten.

www.samangroep.nl

Kenmerken

2.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2013
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 1921
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (8)

Schrijf een review

Margreet

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en snel.

Omdat de werkzaamheden bij de klant voor ons uitliepen kregen we de dag erop een super team. Ben, Dennis en Guido, in no time zaten de panelen op het dak en was de omvormer geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 01-04-2021

Marco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig én snel!

Wij waren zeer te spreken over het team van Saman, de mannen zijn vlot en kundig te werk gegaan. We keken er echt van op hoe snel men klaar was met het plaatsen van de zonnepanelen, echt teamwork!

Ook het meedenken van de adviseur was positief, de ligging van de panelen op het dak is nu veel beter dan dat wij zelf voor ogen hadden. Het oogt veel mooier en dat is wat waard!

Uitgevoerd op 03-02-2021

Joke

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Kundige installatie cv-ketel

De installateurs van Saman kan ik iedereen aanbevelen. Ze werken snel en goed. Ze ruimen alles keurig op. En het leidingwerk ziet er strak uit. Ook de uitleg bij de werking van de digitale thermostaat was helder. Super!

Uitgevoerd op 12-01-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Saman Groep