Loading...

Over Schildersbedrijf van Brussel

Schildersbedrijf van Brussel levert vakwerk voor al uw binnen- en buitenschilderwerken, herstelwerkzaamheden, kleine timmerwerkzaamheden, houtrot reparaties, glas plaatsen of vervangen en dakgoten reinigen. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van passende adviezen en maken graag een vrijblijvende offerte om u te helpen. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote klussen, maar ook voor werkzaamheden op korte en lange termijn.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (9)

Schrijf een review

Dennis

Schilderwerk
Aanbevolen door klant

Fijne en nette vakschilder

Offertetraject was keurig. Afspraak bezichtiging snel gemaakt en vlot daarna een hele scherpe offerte.

Vakmannen Warner en Jasper, werken netjes en houden rekening met onze kleine van 1 jaar vanwege zijn slaapje. Goed werk afgeleverd, we zijn blij met het resultaat!

Uitgevoerd op 10-06-2021

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Warner en zijn collega hebben bij ons de buitenboel geverfd. We zijn erg tevreden over dit bedrijf. Hij gaf ons tips op moment dat hij kwam kijken, waardoor het hele plaatje er nog mooier uitziet. Warner en zijn collega zijn prettig in de omgang, vriendelijk en gezellig, maar vooral kundig in hun werk.

Uitgevoerd op 20-05-2021

Erik

Buitenschilderwerk
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden over het werk dat Warner en Michel hier hebben verzet. Het schilderwerk bij ons buiten was ronduit verwaarloosd maar ze hebben dit waar nodig gerepareerd en daarna strak in de verf gezet. Het weer zat niet altijd mee, maar ze zijn flexibel en komen dan op een ander moment weer terug. Een aanrader!

Uitgevoerd op 01-05-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Schildersbedrijf van Brussel