Loading...

Over Sea breeze waterontharders

Goedendag, ik ben Roger Franssen, trotse & gepassioneerde eigenaar van Sea breeze waterontharders uit Maastricht.

DE HISTORIE…..
Door mijn reeds jarenlange ervaring in de water behandeling ( in Nederland & België ) heb ik een goede naam en faam opgebouwd in de provincies Noord-Brabant & Limburg, echter ook uit de andere provincies zijn er ondertussen waterontharders van Sea breeze geïnstalleerd, dus wij vertegenwoordigen geheel Nederland.
In deze periode heb ik een goede relatie opgebouwd met de huidige leverancier en dit is één van de bekendste en tevens Topleverancier in Nederland namelijk AquaPure waterontharders uit Leek.
Steeds meer kreeg ik positieve reacties van klanten hoe ik werkte, geen verkooppraatjes, geen opdringerigheid maar gewoon eerlijk zijn en blijven.
Dit was voor mij de boodschap om mijn eigen onderneming op te starten.

HEDEN…..
Sea breeze waterontharders is opgericht op 2 februari 2021 bij de KvK in Limburg & is een eenmanszaak met een succesformule, m.a.w. waterontharders van Nederlandse origine, beste garantievoorwaarden, korte lijnen en een 24-uurs Servicedienst ( ook in het weekend & feestdagen ) daar zijn we enorm gedreven in. Het werkgebied van Sea breeze omhelst geheel Nederland.
Sea breeze heeft voor U altijd de passende ultieme oplossing tegen een meer dan betaalbare prijs.

Sea breeze staat voor persoonlijke aandacht, elke situatie vraagt om een ander toestel, daarom maak ik graag een vrijblijvende afspraak bij U thuis wanneer het U het beste uitkomt om samen te bespreken wat technisch realiseerbaar is, of we gaan digitaal met Teams om zo elkaar te ontmoeten ( ochtend, middag of in de avond ) en bespreken wat de mogelijkheden zijn op een tijdstip wanneer het jullie het best uitkomt, tijdens de digitale of persoonlijke afspraak krijgt U direct een passende correcte offerte volledig aangepast naar jullie situatie.

TOEKOMST…..
Steeds meer kopers zijn overtuigd van de kwaliteit van de waterontharders van Sea breeze wat resulteert dat de Nemo & Dolphin waterontharders steeds meer terrein winnen in Nederland.
Kijk ook eens bij de realisaties waar in Uw regio waterontharders van Sea breeze tot volle tevredenheid zijn geïnstalleerd.
Zijn jullie de volgende eigenaars van een Sea breeze Nemo, Dolphin of Orka waterontharder?

Met vriendelijke kalkvrije groeten,

Roger Franssen

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2021
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

17 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (35)

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Enkele weken geleden een waterontharder aangevraagd via Seabreeze. Na een fijn teams gesprek met Roger ook gelijk overgestapt tot aanschaf. Hij heeft goed geluisterd naar ons verhaal en ons op een prettige manier uitgelegd hoe een waterontharder functioneert zonder het gevoel te krijgen dat er druk op zit om te kopen zoals bij vele anderen wel vaak het geval is. Sindsdien geen last meer gehad van kalkaanslag op onze zwarte kranen, dit was voor ons echt een doorn in het oog. Daarnaast heb ik nu geen last meer van een droge huid. Nooit geweten dat met behulp van een waterontharder dit kon verhelpen. Als ik dit eerder wist!! Scheelt enorm in de kosten van allerlei cremes. Ik raad Seabreeze ten zeerste aan.

Uitgevoerd op 05-05-2024

Eerlijk en correct bedrijf

Na telefonische contact, een afspraak thuis gehad. Eerlijk verhaal goede voorlichting. Na overleg hebben ze de waterontharder geplaats keurig volgens afspraak netjes. Deze functioneert prima scheelt in vaatwasser en badkamer enorm in de kosten. Heel erg tevreden

Uitgevoerd op 05-05-2024

Kundig bedrijf

Wij hebben sinds februari 24 de water ontharder van sea breeze. We hadden het gelijk met de bouw van ons huis moeten doen.! Het apparaat is zeer compact en kan eigenlijk in elke meterkast wel geïnstalleerd worden. Het bedrijf is zeer kundig in advies en installatie. Het is ongeveer 3 uurtjes werk om te installeren en men gaat erg als het volledig functioneert en getest is. Ik wou dat we het eerder hadden gedaan.

Uitgevoerd op 05-05-2024

Professioneel en betrouwbaar

Tijdens het zoeken naar een waterontharder uiteindelijk in contact gekomen met Roger Franssen van Sea Breeze. Na duidelijke en vakkundige uitleg besloten om de SeaBreeze Dolphin aan te schaffen, welke binnen de beloofde termijn geleverd en geplaatst werd in september 2023. Nu dus ruim 7 maanden in gebruik naar volle tevredenheid.

Uitgevoerd op 05-05-2024

Nemo waterontharder

Waterontharder werkt super. Na instalatie door hun ( wat super is gedaan ) het ik direct een test gedaan met onze quooker. Wij hadden last dat er geen bubbel op glazen uit de vaatwasser zat. Na installatie en een wasbeurt in de vaatwasser was ik positief verrast. Gewoon bubbels op mijn water. Ze zijn niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste, maar wat je er voor terug krijgt en hoe je behandeld wordt is het zeker waard.
Suc6 met jullie bestelling ......... [ zeker deze bestellen ]

Uitgevoerd op 05-05-2024

Tevreden voor 100%

Na zeer volledige en duidelijke uitleg van Roger, hebben we voor de Nemo 7 liter ontharder gekozen. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Vandaag is de ontharder keurig netjes geplaatst, door Jakob.

Uitgevoerd op 05-05-2024

Dolphin 7

Inderdaad, sinds 3 juli 2023 is in onze nieuwbouwwoning de "sea breeze -waterontharder" geplaatst. Keurig netjes in de meterkast waar vroeger de gasmeter gestaan zou hebben. Alles is prima verlopen, de informatie aan huis, de installatie in het nieuwe huis. Wij genieten al bijna een halfjaar van zacht en kalkvrij water. Zeer tevreden!!!!

Uitgevoerd op 03-05-2024

Waterontharder

Met een waterontharder van Sea breeze heeft kalk 't nakijken. Goede service, uitstekende snelle plaatsing met duidelijke uitleg door de monteur, we zijn er erg blij mee. Top Roger.

Uitgevoerd op 03-05-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Sea breeze waterontharders