Loading...

Over Zo Veilig - SecuritasHome

Betrouwbaar
Wij zijn al bijna 15 jaar installateur van beveiligingssystemen aan particulieren klanten en klein zakelijk. Wij onderscheiden ons in de markt, doordat wij alleen maar werken met monteurs die hun technische beveiliging opleiding hebben gehaald. Ook geloven wij niet in hoge tijdelijke kortingen, maar in eerlijke transparante prijzen, en geen kleine lettertjes in onze contracten. Kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.
Ons motto is dat we altijd tot een goede oplossing willen komen met elkaar.

Modulair
Wij werken modulair, dat betekent dat u bij ons alle kanten op kan, koop of huur, alleen een camera of rookmelder kopen, of uw hele huis compleet laten beveiligen, alles is bespreekbaar en mogelijk. Ons alarmsysteem is in de basis net als elk ander alarmsysteem op de markt, echter onderscheiden wij ons doordat u vanuit één app alles kan besturen, of het nu gaat om het alarmsysteem, de camera’s, de rookmelder of uw lampen op afstand aan- en of uitdoen.

Veilig huis en veilige data
Tot slot, staan wij voorop in het bewaken van uw gegevens. Wij hebben een unieke samenwerking met alarm.com, zij zorgen ervoor dat uw gegevens vanuit het alarmsysteem en eventueel camera’s volkomen veilig zijn en niet benaderbaar zijn voor derden. Dit gaat via allemaal extra ingebouwde beveiligingsmaatregelen, waardoor wij kunnen garanderen dat niemand in uw alarmsysteem of uw camerabeelden terecht kan, wel Zo Veilig!

Brochures

SecuritasHome
SecuritasHome

Jouw wereld beschermen begint thuis!

Zo Veilig brochure
Zo Veilig brochure

In deze brochure leggen wij kort onze dienstverlening uit en onze producten worden hier getoond met prijzen.

Kenmerken

7.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden