Loading...

Over Slimveilig

Wie is Slimveilig?
Mijn naam is Cornelis Reijersen van Buuren. Sinds 2007 houd ik mij bezig met het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Voor een groot bedrijf gespecialiseerd in inbraak, brand en camerasystemen ben ik ondertussen het hele land door geweest om systemen te installeren, analyses uit te voeren en advies te geven. Bij dit bedrijf heb ik de kneepjes van het vak kunnen leren en deze kennis kan ik met Slimveilig toepassen op een geheel eigen wijze. Mijn droom is altijd al geweest om zelf iets op te bouwen waar ik al mijn kennis en passie voor dit vak in kan leggen en ik heb nu mijn kans gezien om dit te realiseren.

Wat is Slimveilig?
Slimveilig is gespecialiceerd in het beveiligen van bedrijven woonhuizen en winkels. Met als doel om kwalitatieve maar betaalbare alarmsystemen aan te bieden. Wat voor ons altijd een belangrijk punt is dat de klant altijd centraal staat. Vanuit dit standpunt gaan wij bij Slimveilig te werk. Dit bereiken wij mede door zorgvuldig uitgezochte producten aan te bieden die uiterst aanpasbaar zijn. Hierdoor kunnen wij de persoonlijke wensen van iedere individuele klant beter bedienen.

Waar staat Slimveilig voor?
Door als betrouwbare partner kwalitatief sterke producten te leveren, wil Slimveilig continuïteit creëren voor consumenten en bedrijf. Slimveilig streeft naar een sterke eigen positie; lokaal genoeg voor een optimale bereikbaarheid, compact genoeg om snel te kunnen reageren op de klant en slim genoeg om de voordelen van samenwerking te onderkennen.
De klant staat bij Slimveilig centraal. De techniek moet niet alleen goed werken, de gebruikers ervan moeten ook precies weten hoe de installatie werkt en welke procedures er gevolgd moeten worden. Bij iedere installatie zal de klant dan ook worden begeleid. Gepaard met een degelijk onderhoudspakket levert Slimveilig een totaaloplossing aan producten en diensten voor beveiliging, zo zorgen wij ervoor dat de klant (slim) veilig blijft.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

siardi

alarmsysteem

Slimveilig

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

betrouwbaar en correct

datgene uitgevoerd wat de bedoeling was, op een duidelijke en correcte wijze.

Uitgevoerd op 06-11-2017

Rick

Slimveilig

Aanbevolen door klant

Buitengewoon tevreden!

Er werd uitgebreid de tijd genomen voor een goed advies. Alles werd volgens afspraak en conform onze wensen uitgevoerd. Ook de service na de verkoop (binnen een week hadden we namelijk een inbreker vol in beeld en toen wisten we nog niet precies hoe we de beelden aan de politie konden overhandigen) is erg goed!

Uitgevoerd op 01-05-2017

Wim

Alarm en beveiliging installeren

Slimveilig

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer te vreden

De storing die er was is prima op gelost

Uitgevoerd op 24-01-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Slimveilig